Orange odštartoval bohatú vianočnú ponuku

Tohtoročná vianočná akcia je zameraná na konvergentné programy Love. Nechýbajú obľúbené dvojičky telefónov, odmena za odporúčanie, súťaž o smart TV a elektrickú kolobežku, ani dvojnásobný objem dát či neobmedzené dáta vo vybraných dňoch.

Vianočná ponuka štartuje 22. októbra a je naozaj bohatá. Zameraná je nielen na balík služieb Love, ale benefity sú pripravené aj pre zákazníkov predplatenej karty. 

V rámci aktuálnej ponuky môžu zákazníci Orangeu získať pevný internet bez inštalačných alebo aktivačných poplatkov, vďaka čomu ušetria od 9,90 eur do 19,90 eur. Zároveň im Orange pridáva aj ďalšiu vianočnú extra zľavu:
• 21 eur (1 euro mesačne po dobu 21 mesiacov) pre program Home Basic 
• 73,50 eur (3,50 eur mesačne po dobu 21 mesiacov) pre program Home Optimal

Ak si zákazníci spoja svoj pevný internet s hlasovým paušálom do balíku Love, okrem týchto vianočných zliav môžu získať ďalšie výhody, ako napríklad zľavu 10 % na paušál alebo nižšiu cenu nového zariadenia, či dvojnásobok dát k paušálu, alebo 50 % zľavu na službu Spojenie dát. 

Zákazníci, ktorí si do svojho balíka služieb Love pridajú aj Orange TV, majú k dispozícii navyše aj 31 dňový TV archív, dva tematické programové balíky zadarmo a ďalšie 3 GB dát. 

Orange prichádza aj s tradičnou ponukou výhodných dvojičiek zariadení -  k hlasovému paušálu Go s telefónom získa zákazník druhé zariadenie, a to bez viazanosti len za 1 euro. 

Ak si noví alebo existujúci zákazníci zakúpia v Orangei počas vianočného obdobia smartfón Samsung Galaxy S20 FE s Go paušálom, získavajú nárok na kúpu ďalšieho modelu Samsung Galaxy A12 32 GB black bez viazanosti  len za 1 euro. 

Zákazník, ktorý dá prednosť značke Xiaomi, si môže zakúpiť model Xiaomi 11 Lite 5G NE s Go paušálom a  získava nárok na kúpu ďalšieho modelu Xiaomi Redmi 9A bez viazanosti, rovnako len za 1 euro. K prvému smartfónu v rámci dvojice získa automaticky aj neobmedzené dáta na 8 dní so službou #dnesdatujem.

Neobmedzené dáta k paušálu Go so službou #dnesdatujem 
S vianočnou novinkou #dnesdatujem už aj pre paušály Go majú všetci noví zákazníci s paušálom Go, resp. tí, ktorí si zmluvu na paušál predĺžia, možnosť zvoliť si až osem individuálnych dní v rámci fakturačného obdobia, počas ktorých získajú možnosť bezplatne využívať neobmedzené dáta. 

Dĺžka bezplatného poskytovania služby #dnesdatujem závisí od výšky paušálu: 
• 6 mesiacov pre Go 15, Go 20, Go Data 15, Go Data 20
• 24 mesiacov pre Go 30, Go 40, Go 65, Data 30

Neobmedzené dáta na ľubovoľný deň si zákazníci môžu aktivovať bezplatne až 8-krát v rámci jedného fakturačného obdobia podľa svojich aktuálnych potrieb či preferencií. Neobmedzené dáta sú vždy platné do konca dňa, počas ktorého si ich zákazník aktivuje, t.j. do 24:00 hod.

Extra dáta navyše pre verných zákazníkov
Orange na Vianoce odmení aj existujúcich zákazníkov. Všetkých, ktorí využívajú službu Navzájom zadarmo, odmení dvojnásobnou porciou dát po dobu troch mesiacov. Zákazníci, ktorí si svoj paušál spoja s inou službou v balíku Love, získajú dvojnásobok dát až na 24 mesiacov. Verní zákazníci s predplatenou kartou Prima či nižšími paušálmi Go 1€ a Go 15€ získavajú navyše 1 GB dát na 3 mesiace. 

Zákazníkom s neobmedzenými dátami sa zvýši dátová hranica (FUP) z 1 000 GB na  2 000 GB. Dáta navyše získa každý mesiac zakladateľ, ako aj členovia skupiny Navzájom zadarmo. 

Dvojnásobný Prima kredit 
Vianočný darček dostanú aj noví zákazníci predplatených služieb. V rámci vianočnej kampane získa každý zákazník po zakúpení novej Prima karty alebo po prenose čísla jednorazovo bonusový kredit vo výške prvého dobitia.

HBO ako darček 
Noví aj existujúci zákazníci Orange TV si aj v predvianočnom období môžu užívať obľúbený benefit v podobe prémiového balíka HBO počas 1 mesiaca zadarmo. Ponuka platí pre zákazníkov Orange TV cez vlastnú aj partnerskú optiku a vDSL internet s 24-mesačnou viazanosťou. Balík HBO obsahuje kanály HBO, HBO 2 a HBO 3 v HD kvalite.  

Vianočná súťaž o 64 smart televízorov Samsung a 64 elektrických kolobežiek Xiaomi
Do vianočnej súťaže sa bude môcť zapojiť každý, kto si v období od 22. októbra do 16. decembra aktivuje v Orangei nový paušál, internet, televíziu či balík služieb Love, prípadne si predĺži aspoň jednu službu, ktorú už v Orangei využíva, alebo si k nej zoberie nové zariadenie. Do súťaže bude zaradený aj taký zákazník, ktorý sa rozhodne prejsť so svojim číslom, pevným internetom alebo TV službami od konkurencie do Orangeu. 

Do vianočnej súťaže sa môžu zapojiť aj zákazníci predplatených kariet Prima a FunFón. Stačí, ak si dobijú kredit v minimálnej hodnote 7 € a odošlú súťažnú SMS správu s textom HRAM na číslo 650, získajú v danom týždni jeden hlas do žrebovania. 

Každý týždeň sa žrebuje osem výhercov smart televízorov Samsung QLED a osem  výhercov elektrických kolobežiek Xiaomi Mi Pro 2. 

Za odporučenie služieb odmena pre verných i nových zákazníkov 
Ak si nový zákazník zakúpi pevný internet na doma, získa spolu s existujúcim zákazníkom využívajúcim pevný internet, ktorý mu službu odporúčal, možnosť aktivovať si mobilný Internet so sebou s 5 GB dát mesačne na 12 mesiacov bez mesačného poplatku.

Ak si nový zákazník aktivuje hlasový paušál v minimálnej hodnote 10 eur a existujúci zákazník, ktorý mu ho odporučil, má tiež paušál v minimálne hodnote 10 eur, môžu obaja získať zľavu k paušálu až do výšky 150 eur. Výška mesačnej zľavy závisí od výšky paušálu – pohybuje sa od 2,50 do 7,50 eura mesačne po dobu 20 mesiacov. 

Orange preplatí zmluvnú pokutu
Zákazníkom konkurencie, ktorých osloví vianočná ponuka Orangeu, ponúka operátor preplatenie zmluvnej pokuty, a to:
- pri službách pevnej siete pri kombinácii s extra vianočnou zľavou spolu až do výšky 73,50 eur
- pri hlasových službách mobilnej siete pri kombinácii so zľavou na mesačný poplatok spolu až do výšky 150 eur

Pri prenose čísla alebo aktivácii nového pevného internetu Orange novým zákazníkom kompenzuje zmluvnú pokutu, ktorú zaplatili u predchádzajúceho operátora, a to buď formou jej vyplatenia na účet alebo formou kreditu, z ktorého môže zákazník hradiť nasledujúce faktúry za služby. 

Zvyšnú  sumu (rozdiel medzi Extra zľavou/Bonusom za prenos čísla a zmluvnou pokutou u konkurencie) získa zákazník vo forme zľavy z mesačného poplatku fixného internetu alebo hlasového paušálu. 

Podmienkou získania kompenzácie je, aby si zákazník aktivoval niektorý z programov fixného internetu alebo paušál s viazanosťou v minimálnej hodnote 10 eur a zaplatil prvú faktúru. 

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

viperman22.10.2021 - 13:16 Trvalý odkaz

ten nekonecny net resp nekonecny do polnoci sa uz da aktivovat aj v zakaznickej zone aj pre tych co nemaju viazanost za poplatok 1.50 (mam pausal go data).

ale v takom GO1 to asi nebude ze? :) by bolo dobre zistit :)

Celá diskusia 1 príspevok