Orange: na Pohode získate bezplatne až 10 GB dát

Operátor na letnom festivale rozdá svojim zákazníkom dáta. K základnému objemu 5 GB môžete získať ďalších päť. Stačí, keď na hodinu odložíte telefón.

Tradičný hudobný festival Pohoda otvorí svoje brány už vo štvrtok 11. júla. Až do nedele 13. júla bude trenčianské letisko patriť dobrej hudbe a zábave. Medzi hlavných partnerov už niekoľko rokov patrí Orange.

Aj tentoraz návštevníkom ponúkne bezplatné Wi-Fi pripojenie, zákazníci operátora však navyše môžu získať bezplatné dáta v objeme až 10 GB, ktoré budú môcť využiť nielen počas festivalu. 

Každý zákazník Orangeu, ktorý má v telefóne aktivované dáta, dostane po pripojení na mobilnú základňovú stanicu (BTS) na festivale Pohoda SMS-ku s inštrukciami, ako si zaslaním SMS na číslo 317 aktivuje benefit 5 GB dát. Ponuky bude Orange počas festivalu zasielať len trikrát denne, a to o 10:00, 13:00 a 17:00. 

Platnosť benefitu je pre paušály alikvótne obdobie plus jedno celé fakturačné obdobie, pre FunFón a Prima 30 dní od aktivácie. Dáta môžete využiť v sieti Orangeu a v Zóne 1 dátového roamingu. Kompletné podmienky využitia benefitu nájdete na webe www.orange.sk

Ďalších 5 GB bezplatných dát môžete jednorazovo získať za dočasné odloženie mobilného telefónu do Orange zóny na jednu hodinu v presne určených časoch: vo štvrtok od 17.00 do 00:00, v piatok a v sobotu od 13:00 do 01:00. Benefit sprevádza heslo: mobil dole #hlavahore. 

Dáta nezískate ihneď, ale maximálne do piatich dní od skončenia festivalu Pohoda. O aktivácii balíka vám príde SMS správa. Pri paušáloch je platnosť jedno celé fakturačné obdobie začínajúce po vzniku nároku na benefit, na predplatených kartách 30 dní od aktivácie. Aj tieto bonusové dáta môžete využiť v Zóne 1 dátového roamingu. Informácie o tohročnej ponuke Orangeu na Pohode a ďalších aktivitách získate aj na Facebooku Orangeu

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu