Orange na Pohode: internet zadarmo, solárne nabíjanie mobilov aj ozdoby zo starých telefónov

Už dvanásty rok bude Orange partnerom hudobného festivalu Pohoda. Návštevníci sa môžu tešiť na pestrý program, bezplatné Wi-Fi aj technologické zaujímavosti.

Letný festival Pohoda sa koná od 6. do 8. júla 2023 opäť na trenčianskom letisku. Orange ako hlavný partner pokryje festival aj tento rok hlasovým a dátovým pripojením cez 5G aj bezplatné Wi-Fi. Pre vlastných zákazníkov má operátor darček: 10 GB dát zadarmo. Ďalších 10 GB môžu získať, ak na Pohode odovzdajú na ekologickú recykláciu starý, nepotrebný mobil.

Ekológia nie je Orangeu cudzia, a tak pripravil okrem recyklácie aj nabíjačkáreň na solárny pohon. Okrem toho si budú môcť návštevníci pozrieť unikátny šperk od šperkárky Michaely Hriňovej, vyrobený so starých telefónov.

Navyše, ktokoľvek, kto odovzdá v Orange zóne svoj starý, nepotrebný mobil na recykláciu, bude zaradený do súťaže o vstupenky na Pohoda festival 2024 a Orange za každý odovzdaný kus daruje 50 centov neziskovej organizácii INCIEN. Zákazníci Orangeu k tomu získajú ďalších 10 GB dát alebo päťeurovú poukážku na nákup v sieti Martinus.

Oddychová Orange zóna ponúkne:

- kryté oddychové miesta

- nabíjačkárne mobilov (ďalšie samoobslužné nabíjacie stanice nájdu návštevníci aj na vybraných miestach v stanových mestečkách)

- Orange expertov, ktorí poradia s využívaním služieb, inštaláciou či nastaveniami smartfónov

- možnosť vyskúšať si prácu so zaujímavými digitálnymi technológiami 

- živú kvetinovú stenu s možnosťou dať sa vyfotiť, fotografiu zdieľať a následne si z nej nechať vyrobiť ochrannú fóliu na svoj mobil

- ráno jógu a počas celého dňa možnosť posedieť si v tamojšej kaviarni či prosecco bare

Aj tento rok ponúkne Optimistan diskusie o aktuálnych spoločenských témach. Medzi nimi nebude chýbať čoraz aktuálnejšia bezpečnosť detí na internete, rozvoj komunitného života v regiónoch Slovenska či hokej so zaujímavými hosťami. 

Chýbať nebude tradičná festivalová aplikácia pre iOS aj Android, ktorá poskytne kompletný servis: mapu, program, dianie v Orange zóne, dôležité či núdzové informácie a množstvo ďalšieho užitočného obsahu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu