Orange: LG G8S ThinQ, LG Q60, Sony Xperia 1 a Honor 8A v akciovej ponuke

Ponuka dotovaných zariadení Orangeu sa rozrástla o zaujímavé novinky. Vyberie si nenáročný zákazník aj ten, ktorý uprednistňuje prémiové modely. Všetky sú v dual SIM verzii.

Sony Xperia 1 zaujme už na prvý pohľad vysokou konštrukciou a natiahnutým OLED displejom s pomerom strán 21:9. Na 6,5-palcovej uhlopriečke nájdeme veľmi jemné 4K rozlíšenie 1644 x 3840 bodov. Výkon zabezpečí čipset Snapdragon 855 a 6 GB operačná pamäť RAM. 

Trojica zadných fotoaparátov dostala 12-megapixelové rozlíšenie. Základný sa pýši clonovým číslom f/1.6, teleobjektív ponúka 2-násobné priblíženie a širokouhlým objektívom budete snímať najmä krajiny, pamiatky či rodinné fotografie v interiéri. Sony nezabudlo ani na optickú stabilizáciu obrazu. Kompletné špecifikácie sa dočítate v našom základnom infe. Podrobnú recenziu už pripravujeme. 

Čierna Sony Xperia 1 je v Orangei k najvyššiemu programu Go 65 € dostupná od 520 eur. 

LG G8S ThinQ je slabšie vybaveným súrodencom tohtoročnej vlajkovej lode, ktorá sa na náš trh nedostala. Medzi kľúčové parametre patrí vode, prachu a pádom odolná konštrukcia, 6,21'' natiahnutý Full HD+ displej, čipset Snapdragon 855, 6 GB operačná pamäť RAM, 128 GB úložisko a 3550 mAh batéria s rýchlym aj bezdrôtovým nabíjaním.

Zadný trojitý fotoaparát tvorí hlavný 12 Mpix snímač s clonovým číslom f/1.8, 12 Mpix teleobjektív s 2-násobným priblížením a 13 Mpix širokouhlý fotoaparát so 136° uhlom záberu. Zujímavosťou je biometrické zabezpečenie pomocou snímania dlane. Umožňuje to kombinácia TOF kamery a infračervených snímačov. Identifikuje majiteľov zariadenia tým, že rozpozná tvar, hrúbku a charakteristiky žíl v dlani používateľa. Všetko dôležité o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe

Dual SIM LG G8S ThinQ v čiernom prevedení kúpite v Orangei od 209 eur. 

LG Q60 zaujme zákazníkov hľadajúcich cenovo dostupný android na dve SIM karty s odolnosťou voči vode a prachu. Zaujme veľkým 6,26-palcovým displejom s HD+ rozlíšením a malým výrezom na prednú 13 Mpix kameru. V telefóne pracuje osemjadrový procesor spolu s 3 GB RAM a 64 GB úložiskom. 

Zadný fotoaparát ponúka tri snímače. Hlavný má 16 Mpix rozlíšenie, pomocný 2 Mpix a širokouhlý 5 Mpix. Zvládne automatické zaostrovanie, širokouhlé snímky a rozmazané pozadie pomocou blur efektu. Novinka chce upútať aj zvukom. Podporuje technológiu DTS:X 3D Surround, ktorá podľa výrobcu presvedčivo simuluje 7.1-kanálový zvukový systém. Kompletné šoecifikácie hľadajte v článku Základné info: LG Q60

Čierne LG Q60 je v Orangei dostupné od jedného eura. 

Honor 8A zaujme najmä mladých nenáročných používateľov, ktorí chcú smartfón s moderným vzhľadom za málo peňazí. Poteší fanúšikov prehrávania hlasnej hudby. Veľká zvuková dutina so štruktúrou dvojitej suspenzie v kombinácii s novým reproduktorom SmartPA má v porovnaní s reproduktormi predchádzajúcej generácie dosahovať 30 % zlepšenie výkonu.

Displej so 6,1-palcovou uhlopriečkou dostal HD+ rozlíšenie 720 x 1560 bodov, vo výreze v tvare kvapky sa ukrýva predná 8 Mpix kamera. Hlavný fotoaparát disponuje 13 Mpix snímačom a clonou f/1.8, ktorá pomôže pri snímaní v zhoršených svetelných podmienkach. 

Čítačka odtlačkov sa nachádza na zadnej strane, telefón ale môžete zabezpečiť aj funkciou rozpoznávania tváre. Medzi kľúčové špecifikácie patrí čipset Helio P35, 3 GB RAM a 32 GB úložisko. Použitím microSD karty neprídete o dual SIM funkciu. Podrobné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe.

Honor 8A v čiernej farbe predáva Orange už od jedného eura. 

Zdroj: orange.sk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu