Orange: letná ponuka k pevnému internetu a televízii

V rámci letnej ponuky môžu zákazníci odo dnešného dňa získať nové výhody - extra zľavy z mesačného poplatku za internet a k televízii dáta do mobilu navyše pre seba aj svojich blízkych.

Zľavu až do výšky 4 € mesačne (v prípade variantu Premium, alebo 2 € mesačne v prípade variantu Basic alebo Optimal) z mesačného poplatku za internet môžu získať všetci, ktorí si od 30. júna k svojmu hlasovému paušálu aktivujú akýkoľvek pevný internet od Orangeu alebo si vylepšia svoj existujúci a spoja si ho do Love dohody. 

Extra zľava sa im bude odrátavať automaticky až počas 20 mesiacov. Navyše, ak si k balíku hlasu a pevného internetu v rámci Love dohody aktivujú aj televíziu, získajú navyše pre seba aj svojich blízkych v skupine Navzájom zadarmo po 3 GB mobilných dát.

Zľavu z mesačného poplatku za internet môže ale získať v Orangei každý, aj ten, kto v Orangei nemá hlasový paušál ani televíziu, alebo si internet nechce spojiť so svojim hlasovým paušálom do Love dohody. 

Ak sa rozhodne aktivovať si v rámci letnej ponuky len pevný internet od Orangeu samostatne, automaticky tiež získa extra zľavu počas prvých 20 mesiacov, a to vo výške 1,50 €. Ponuka platí s viazanosťou 24 mesiacov. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu