Orange: k programu mobilného internetu nonstop dáta na video a šport zadarmo

Operátor prináša ďalší benefit: sledovanie videí na 24 mesiacov bez míňania predplatených dát a k tomu bezplatný neobmedzený prístup k Orange Šport v aplikácii Orange TV.

Všetci zákazníci, ktorí si od 22. 4. 2020 aktivujú ktorýkoľvek program z ponuky mobilného internetu s mesačným poplatkom od 15 eur (Data Optimal, Data Premium, Data Extra a Data Exclusive), získajú automaticky a bezplatne dva zaujímavé benefity.

Prvým je Nonstop dátový balík Video, ktorý Orange svojim zákazníkom aktivuje na celú dobu viazanosti, teda na 24 mesiacov. Druhý benefit poteší najmä športových nadšencov, ktorí až do 30. júna 2021 získajú v aplikácii Orange TV zadarmo stanicu Orange Šport

Bežná cena dátového balíka Nonstop Video je 10 eur, Orange Šport má poplatok 12 eur. Mesačne tak môžu zákazníci ušetriť 22 eur. 

Oba benefity si môžu užívať pri plnej rýchlosti bez toho, aby si míňali svoje predplatené dáta. Video balík využijú napríklad na sledovanie Netflixu, HBO Go, Orange TV, YouTube alebo na videá cez aplikáciu určenú deťom YouTube Kids. 

Stanica Orange Šport ponúka v období koronavírusu elektronické športy či každodenné cvičenie s Veronikou Šindelářovou, niekoľkonásobnou majsterkou sveta a Európy v aerobiku. 

Po skončení obmedzení spojenými s koronavírusom opät pribudnú zápasy Ligy majstrov UEFA, Premier League, Fortuna ligy, 1. česke futbalovej ligy, Českej hokejovej extraligy, Európskej basketbalovej ligy, MMA, Bayern TV či Českého fightningu.

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu