Orange: Huawei MateBook D13, Xiaomi Watch S1, Xiaomi Smart Band 7 a Huawei Band 7 v ponuke

Portfólio dotovaných zariadení Orangeu sa rozrástlo o ďalšie produkty. Tentoraz nie telefóny, ale notebook, fitnes náramky, smart hodinky aj modem.

Huawei Matebook D15 i3 s operačným systémom Windows 11 oceníte pri práci aj zábave. Ponúka 15,6-palcový Full HD displej, procesor Intel Core i3, 256 GB SSD úložisko a 8 GB operačnú pamäť DDR4. Pozor - notebook má anglickú klávesnicu. Cena zariadenia je v Orangei 549 eur

Xiaomi Watch S1 a Watch S1 Active dostali elegantný dizajn so zafírovým sklom a rámom z nehrdzavejúcej ocele, v ktorom je umiestnený 1,43'' AMOLED displej. Ponúkajú 117 fitnes režimov a 19 profesionálnych režimov, a dokážu automaticky rozpoznať niektoré druhy cvičení, ako je bežecký pás či chôdza. 

Nechýba im mikrofón a reproduktor, a tak ich využijete aj na Bluetooth hovory cez spárovaný telefón. smart hodinky Xiaomi Watch S1 v čiernej farbe v ponuke Orangeu za cenu 209 eur, Watch S1 Active Moon White majú cenovku 159 eur.

Fitness hodinky Xiaomi Smart Band 7 prinášajú veľký 1,62'' AMOLED displej s možnosťou stále zapnutej obrazovky (AOD), 120 tréningových režimov, vylepšené meranie satrurácie kyslíka v krvi (SpO2) a samozrejmosťou je vodeodolnosť stupňa 5 ATM. Náramok rozpozná až štyri štýly plávania. 

Batéria s kapacitou 180 mAh by mala podľa výrobcu ponúknuť 15 dní bežného používania na jedno nabitie. Cena zariadenia je 49 eur.

Podobný je aj ďalší nový fitness náramok v ponuke Orangeu - Huawei Band 7 v čiernej farbe. Dokáže zmerať 96 športových aktivít, monitoruje saturáciu krvi kyslíkom, spánok aj celodennú srdcovú frekvenciu. Výdrž batérie náramku dosahuje až 14 dní a ponúka aj funkciu rýchleho nabíjania. Jeho cena je 59 eur

Novinkou v ponuke je aj kompaktný prenosný 4G LTE WiFi modem Alcatel MW45V2, s ktorým si zákazník jednoducho vytvorí Wifi sieť až pre 15 používateľov kdekoľvek, kde je dostupný mobilný signál (2G/3G/4G). Kapacita batérie je 2150 mAh, takže zariadenie vydrží na jedno nabitie až 8 hodín. Modem je možné dobíjať cez štandardný MicroUSB port a môže sa využívať aj počas nabíjania. Cena zariadenia je 39 eur

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu