Orange: Honor MagicBook, Apple AirPods Pro a stavebnica Lego v akciovej ponuke

K novému paušálu si môžete kúpiť nielen mobil, tablet alebo smart hodinky, ale napríklad aj notebook, prémiové true wireless slúchadlá či interaktívnu stavebnicu.

Portfólio Orangeu je naozaj bohaté. Nedávno k širokej ponuke dotovaných zariadení pribudli tri zaujímavé novinky. 

Notebook Honor MagicBook 15 ponúka elegantnú, ľahkú hliníkovú konštrukciu a dostatočný výkon na bežnú prácu. Pýši sa až 10-hodinovou výdržou na jedno nabitie a rýchlym 65 W nabíjaním.

Pokiaľ používate smartfón značky Honor alebo Huawei, možno oceníte jednoduché prepojenie zariadení, čo uľahčí napríklad prenos súborov.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 15,6-palcový IPS displej s Full HD rozlíšením, procesor AMD Ryzen 5 3500U, 8 GB DDR4 SDRAM, 256 GB SSD disk a nechýba ani senzor odtlačkov prstov. 

V sivej farbe kúpite Honor MagicBook 15 k 30 € Go paušálu za 469 eur. Plná cena zariadenia je stanovená na 609 eur. 

Fanúšikov značky Apple poteší zaradenie true wireless, teda úplne bezdrôtových slúchadiel AirPods Pro. Vynikajú aktívnym potlačením okolitých ruchov (ANC), čo oceníte napríklad pri cestovaní vo vlaku, MHD alebo rušnej kancelárii. 

Obsahujú aj duálne mikrofóny pre čisté hovory. Slúchadlá dokážu pracovať približne štyri hodiny na jedno nabitie, s priebežným dobíjaním v puzdre so samostatnou batériou ponúknu výdrž až 24 hodín. Slúchadlám sme sa venovali v článku Apple AirPods Pro: štupľové bezdrôtové slúchadlá s aktívnym potlačením hluku.

Slúchadlá kúpite v Orangei k 30 € paušálu za 129 eur, plná cena je u operátora 269 eur. 

Tretia novinka poteší najmä deti. Interaktívna LEGO stavebnica LEGO Hidden Side Temný maják je určená pre vekovú skupinu od osem rokov. 

Temný maják (70431) v sebe spája otvorenú tvorivú stavebnicu s hrou v mobilnej aplikácii, kde interakcia s modelom spúšťa udalosti v digitálnom svete. Aplikácia Lego Hidden Side využíva rozšírenú realitu a je kompatibilná s vybranými zariadeniami so systémom iOS a Android. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu