Orange Go Yoxo: bezplatné neobmedzené dáta až 8 dní každý mesiac

Operátor so štartom nového školského roka vylepšil paušál pre študentov a učiteľov. Oo novom majú možnosť zvoliť si už nie iba dva, ale až osem individuálnych dní v mesiaci, počas ktorých získajú možnosť bezplatne využívať neobmedzené dáta.

Neobmedzené dáta na deň si zákazník s paušálom Go Yoxo môže aktivovať bezplatne až osemkrát v rámci jedného fakturačného obdobia, pričom to vždy môže byť osem rôznych dní podľa jeho aktuálnych potrieb či preferencií. 

Ak dní s neobmedzenými dátami potrebuje viac, za každú ďalšiu aktiváciu neobmedzeného denného balíka dát zaplatí 1,50 eur. Aktivovať si nekonečné dáta na jeden deň je možné kedykoľvek - v ľubovoľný deň, v akomkoľvek čase a bez ohľadu na to, či už zákazník minul alebo sa len rozhodol ušetriť si svoje predplatené dáta. 

Neobmedzené dáta sú vždy platné do konca dňa, počas ktorého si ich zákazník aktivuje, t.j. do 24:00 hod. Čím skôr tak počas dňa urobí, tým viac času na ich využitie získa. V deň, keď chce takúto možnosť zákazník využiť, si balík jednoducho aktivuje na www.orange.sk v Zákazníckej zóne.

Študentský paušál Go Yoxo si môžu aktivovať všetci žiaci a študenti ZŠ, SŠ a VŠ vo veku od 15 do 26 rokov s preukazom ISIC, EURO<26 a učitelia s kartou ITIC. Paušál Go Yoxo ponúka neobmedzené hovory a správy, 5 GB predplatených dát, neobmedzený prístup na obľúbené četovacie aplikácie a sociálne siete za 15 €  mesačne. 

Jeho súčasťou je Yoxo Market, na ktorom môžu zákazníci obchodovať so svojimi dátami - ak ich majú prebytok, môžu nespotrebované dáta výhodne predať a získať tak zľavu z ďalšej faktúry. Podrobnosti sme vám priniesli v článku Orange Go Yoxo: nový paušál pre študentov prináša možnosť obchodovať s dátami.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu