Orange: dátový balík Čet aj neobmedzené SMS správy zadarmo

Okrem 10 GB dátového balíka na domáce použitie si môžete aktivovať balík na bezplatné četovanie cez sociálne siete. Takisto je zadarmo k dispozícii balík neobmedzených SMS/MMS správ a ponuka bezplatných TV staníc je bohatšia.

Zákazníci s paušálom s mesačným poplatkom aspoň 15 eur, si môžu  bezplatne aktivovať Nonstop dátový balík Čet, vďaka ktorému  môžu neobmedzene využívať četovacie aplikácie, napríklad Whatsapp, Messenger, Skype, Telegram a Viber bez toho, aby si míňali svoje dáta v paušále.

V prípade potreby môžu dané aplikácie využívať aj na hovory či videohovory, čím pomôžu zmierniť záťaž siete, ktorá tak zostane voľná pre hlasové hovory záchranných zložiek. 

Pre aktiváciu benefitu stačí poslať SMS v tvare CET na číslo 716.

Pre tých, ktorí uprednostňujú komunikáciu prostredníctvom SMS či MMS správ, je tu bezplatný balík neobmedzených  SMS/MMS. Aktivujete si ho zaslaním SMS v tvare SMS na číslo 316. Bezplatne môžete posielať správy do všetkých sietí na Slovensku.

Okrem týchto ponúk majú zákazníci k dispozícii možnosť bezplatnej aktivácie 10 GB dátového balíka na domáce použitie

Všetky tieto benefity Orange dáva svojim zákazníkom na mesiac, pre zákazníkov s predplatenou kartou na 30 dní s možnosťou predĺženia podľa aktuálnej situácie v krajine. Akcie je možné navzájom kombinovať. Benefit neobmedzených správ môžu využiť aj zákazníci FunFónu. 

Orange sa zároveň rozhodol rozšíriť zoznam televíznych staníc, ktoré svojim zákazníkom poskytuje  bez dodatočných poplatkov. Ku všetkým detským staniciam a balíku FilmBox Premium pridáva aj Viasat Nature HD, Viasat Explore HD, Viasat History HD, Epic Drama HD, TravelXP HD, Auto Motor Sport HD a Film Europe HD. 

Tie zákazníci budú môcť bez akýchkoľvek ďalších poplatkov sledovať až do 13. apríla, posledné tri z menovaných až do 15. apríla 2020.

Všetky predajne Orangeu majú vzhľadom na krízový režim upravené otváracie hodiny. Operátor nabáda k návšteve predajne len v naozaj dôležitých situáciách, kedy nie je možné vyriešenie požiadavky cez online kanály. 

Zároveň zákazníkom odporúča, aby do predajní vstupovali v ochranných rúškach v maximálnom počte tri osoby.  

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Rastislav.j18.03.2020 - 19:23 Trvalý odkaz

mne to ten SMS balík na FF nezobralo
ale aj tak pekné od OR

Celá diskusia 1 príspevok