Orange cez víkend vylepšuje interný systém. Niektoré služby budú dočasne nedpostupné

Pred víkendom si nezabudnite nabiť kredit na predplatených kartách. Ak plánujete aktiváciu alebo zrušenie niektorej služby, takisto to neodkladajte na víkend.

Operátor na svojom webe informuje zákazníkov že v čase od piatku 27. 8. od 22:00 hod. do pondelka 30. 8. do 8:00 hod. budú v Orangei prebiehať plánované práce, ktoré vylepšia interné systémy. V tomto čase nebudú možné aktivácie ani deaktivácie služieb, zmeny v službách, dobíjanie kreditu na predplatených kartách a rovnako nebude možné vykonať platby na predajnom mieste.

Zákaznícke linky a predajné miesta budú v uvedenom čase fungovať a môžu poskytovať poradenstvo, no nebudú sa dať realizovať žiadne zmeny. Rovnako bude obmedzená dostupnosť e-shopu, zákazníckej zóny na webe operátora a v mobilnej aplikácie Môj Orange.

Nezabudnite tak najneskôr do piatku desiatej hodiny večer sebe alebo svojim blízkym dobiť kredit na karte, prípadne nastaviť služby podľa potrieb. Od pondelka 30. 8. od 8:00 by malo už byť všetko bez obmedzení. 
 
Zároveň Orange zákazníkov ubezpečuje, že všetky hlasové aj dátové služby vrátane internetových a TV služieb budú aj počas prebiehajúcich plánovaných prác fungovať bez obmedzení. Za prípadné komplikácie sa vopred ospravedlňuje a všetkým zákazníkom ďakuje za trpezlivosť.
 
Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu