Orange: balík Love s ďalšími výhodami

Operátor vylepšil ponuku konvergentných služieb. Získať môžete trojnásobok dát, extra bonus na zariadenie alebo zľavu z mesačného poplatku.

Benefity si môžu užívať zákazníci, ktorí si spoja paušál Go a pevný internet do balíka Love. Pokiaľ pridajú aj televíziu, pribudnú im ďalšie výhody. 

Balíky Love obsahujú všetko, čo môže rodina na komunikáciu a zábavu potrebovat. Ak si zákazník spojí svoj paušál Go s akýmkoľvek pevným internetom do balíka Love, automaticky získa 3-násobok dát k svojmu hlasovému paušálu. Trojnásobok získa nielen on, ale aj všetci členovia jeho skupiny Navzájom zadarmo, ktorú založil. Každý podľa objemu dát v ich paušále. 

Okrem toho sa môže rozhodnúť, či si vyberie 10 %  zľavu z mesačného poplatku za paušál alebo extra zľavu na zariadenie, ktorá je štvornásobkom hodnoty paušálu. Podľa toho, čo je preňho viac výhodnejšie. 

Zákazníci, ktorí si do balíku Love k paušálu Go a pevnému internetu pridajú aj TV, či už na optike, cez kábel alebo satelit, si môžu užívať aj TV archív bezplatne, a vybrať si dva tematické TV balíky zadarmo. Zároveň budú môcť TV spojenú s internetom využívať výhodnejšie s lepšou cenou.

Spojiť si služby do balíka Love sa dá kedykoľvek bez ohľadu na viazanosť. Po podpise Love dohody získa automaticky všetky spomínané benefity na 24 mesiacov. Výška mesačného poplatku za balík služieb Love je súčtom všetkých mesačných poplatkov za telekomunikačné služby, ktoré do balíka Love vstupujú.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu