Orange a Telekom prinášajú vianočný darček: TV kanály zadarmo

Zákazníci majú k dispozícii bez ďalších poplatkov množstvo televíznych kanálov vrátane detských, filmových či hudobných. Telekom láka aj na bezplatné skúšanie HBO GO.

Operátori informovali o novinkách pre svojich zákazníkov s predplatenými televíznymi službami. Orange ponúka počas celého decembra pre všetkých bez akejkoľvek zmeny mesačných poplatkov voľné vysielanie viacerých staníc, napríklad Nickelodeon, CS Film, VH1 a ďalšie. Kompletný zoznam staníc dostupných v rámci promo akcie nájdete na www.orange.sk/tvnovinky.

Aj Telekom pripravil pre svojich zákazníkov digitálnej televízie Magio TV a satelitnej platformy Magio SAT na koniec roka darček v podobe desiatok TV kanálov zadarmo. Až do 12. januára 2021 bezplatne sprístupnil množstvo detských, filmových, dokumentárnych či lifestylových kanálov.

Deti sa môžu tešiť na Ťuki TV, Duck TV či Nick Jr. Milovníci hudby si môžu spríjemniť chvíle s MTV Dance, MTV Hits, MTV 80s či MTV 90s. Fanúšikovia filmov môžu sledovať Filmbox či Film+. Súčasťou vianočnej nádielky TV kanálov je aj exkluzívny dokumentárny TV kanál BBC Earth s množstvom atraktívnych dokumentárnych sérií.

O aktiváciu TV kanálov nemusíte žiadať, sú sprístupnené automaticky, prípadne po reštarte Magio boxu.

Okrem toho Telekom ponúka počas decembra možnosť vyskúšať si službu HBO GO bezplatne na 30 dní. Jedným z lákadiel je celá kolekcia 26 filmov s agentom 007 - Jamesom Bondom, ktoré sú dostupné v ponuke už od 1. decembra.

Zdroj: tlačová správa Orangeu a Telekomu

Diskusia k článku:

Začať diskusiu