Orange a Swan ponúkajú detské TV kanály bez ďalších poplatkov

Operátori reagujú na krízovú situáciu, pre ktorú ostali zatvorené školy aj škôlky. Aby sa deti doma nenudili, dočasne sprístupnili všetky detské TV kanály.

Samozrejme, presedieť celý deň doma pred televízorom nie je správne ani zdravé, ale čo si budeme nahovárať. Rodičia, ktorí sa v týchto dňoch musia starať o svoje ratolesti, zrejme tento krok ocenia. 

Swan ponúka svojim zákazníkom niekoľko špecializovaných detských programov bezplatne do 25. marca. Malí aj veľkí tak môžu sledovať zadarmo kanály JimJam, Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon, Nick Jr. a NickToons. Programy pribudnú v ponuke bez toho, aby si čokoľvek musel zákazník aktivovať. 

Orange sa rozhodol spríjemniť domácu karanténu detskými balíkmi do konca marca. Automaticky dáva k dispozícii bezplatne balík všetkých detských staníc z Balíka deti A a Balíka deti Z, Disney Channel, Minimax či LaLa TV

Zároveň do 30. apríla 2020 sprístupňuje aj všetky stanice z prémiového balíka FilmBox Premium vrátane filmovej stanice FilmBox. Stále pokračuje vysielane National Geographic Channel HD a National Geographic Wild (do 31. marca), taktiež bez ďalších poplatkov navyše.

Uvedené programové balíky budú sprístupnené všetkým zákazníkom automaticky, ponuka neplatí len pre tých, ktorí využívajú služby Biznis TV. Orange podľa vlastných vyjadrení pripravuje ďalšie aktivity, ktorým chce zákazníkom spríjemniť tieto dni. 

Všetci operátori vyzývajú zákazníkov, aby zbytočne nechodili do predajní. Väčšina ich požiadaviek sa dá vyriešiť online alebo cez infolinku. 

Zdroj: tlačové správy

Diskusia k článku:

Začať diskusiu