Orange: 10 GB dát bezplatne na domáce použitie

Operátor reaguje na aktuálnu situáciu, kedy väčšina obyvateľov trávi svoj čas doma a ponúka im bezplatnú aktiváciu dátového balíka.

Tento 10 GB balík mobilných dát je podľa vyjadrení Orangeu určený pre výnimočné prípady ako náhrada domáceho pripojenia s cieľom uľahčiť pripojenie pre ľudí zo svojich domovov. 

Orange tak chce pomôcť zákazníkom, ktorí sa ocitli v karanténe, či pracujú z domu a nemajú k dispozícii pevné pripojenie k internetu, prípadne tým, ktorým náhle, alebo neočakávane vypadol pevný internet bez ohľadu na poskytovateľa.

Operátor si vyhradzuje právo prestať tento benefit poskytovať v prípade jeho využívania pri presunoch a cestovaní. Cieľom je podporovať zotrvanie zákazníkov na domácej adrese. 

Aktivácia balíka je jednoduchá, stačí poslať SMS v tvare DATA na číslo 317 a 10 GB dát zákazník získa automaticky. Zároveň Orange svojich zákazníkov vyzýva k zodpovednému využívaniu telekomunikačných služieb, aby operátori dokázali zabezpečiť dostatočnú kvalitu spojenia pre všetkých.

Benefity dáva Orange svojim zákazníkom na mesiac, pre zákazníkov s predplatenou kartou na 30 dní s možnosťou predĺženia podľa aktuálnej situácie v krajine. 

Operátor ponúka aj ďalšie benefity, ktoré vám prinesieme v samostatnom článku. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Lubo18.03.2020 - 12:24 Trvalý odkaz

Rozumiem tomu dobre, ze OR ma akoze "sleduje" pocas dna kde sa nachadzam, a akonahle pridem na adresu svojho bydliska, vtedy mi akoze "aktuvuje" 10 GB? Ved to mi je na velke houby, ked som na Wifine.
Ako balik som si aktivoval, musim este pozriet ci mi odpicitava z predplatenych dat na FF.

Lubo18.03.2020 - 12:29 Trvalý odkaz

A napr ti ludia, ktori su v podnajmoch? Trvale bydlisko v zmluve KE a v podmajme v BA. Ci ako tomu mam chapat. Alebo maju databanku a tam sa uklada poloha/adresa, na ktorej som najdlhsie, a system vyhodnoti, ze som doma? Aj tak dost bela ludi byva v bytovkach kde je optika, a neverim, ze vypadne optika na cely den, virus nerozoziera kable.

Celá diskusia 3 príspevky