Oppo ukázalo magnetické bleskové nabíjanie a ovládanie auta smartfónom

Spoločnosť uviedla nový rad príslušenstva pre bezdrôtové magnetické nabíjanie MagVOOC. Ukázala aj digitálny kľúč od auta, diaľkové ovládanie auta smart hodinkami a bleskové nabíjanie v aute.

Magnetické bezdrôtové nabíjanie má vo svojom portfóliu Apple, ktorý sviju technológiu MagSafe ukázal ako prvý ešte vlani a začiatkom augusta prišlo s novým ekosystémom magnetického bedzrôtového nabíjania Realme. Teraz svoju víziu predstavilo Oppo.

Nový rad, ktorý využíva systém magnetického vyrovnávania, čo zaistí presné uloženie nabíjačky na telefóne, zahŕňa 40 W bezdrôtovú powerbanku MagVOOC, ultratenkú bleskovú nabíjačku s maximálne 20 W výkonom a bezdrôtový 40 W stojanček pre bleskové nabíjanie. 

Oppo sa vo vývoji venuje aj prepojeniu inteligentných zariadení s autom. Digitálny kľúč od auta umožňuje používateľom jednoducho cez Bluetooth odomknúť svoj voz pomocou smartfónu Oppo. Nie je potrebná žiadna mobilná sieť, čo je pre každodenné používanie pohodlnejšie. 

Diaľkové ovládanie vozidla pomocou Oppo Find X3 alebo Oppo Watch 2 umožňuje prostredníctvom aplikácie zapnúť klimatizáciu alebo dokáže vyhľadať vozidlo pomocou zatrúbenia. Okrem toho bolo predstavené aj bleskové 65 W nabíjanie OppoVOOC cez USB v aute a 40 W bezdrôtové nabíjanie počas jazdy. 

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu