Oppo Reno7 5G a Reno7 Lite 5G prichádzajú na Slovensko

Dvojica noviniek série Oppo Reno7 sa čoskoro začne predávať aj v slovenských obchodoch. Spája ich 6,4'' AMOLED displej s integrovanou čítačkou, 64 Mpix hlavný fotoaparát a 4500 mAh batéria s rýchlym nabíjaním.

Oppo Reno7 5G a Reno7 Lite 5G lákajú ikonickým designom OPPO Glow s efektom Laser Direct Imaging (LDI), úplne prvýkrát preneseným na vonkajšiu stranu smartfónu. Trojvrstevná textúra a dvojvrstevný proces povrchovej úpravy dodávajú zadnému krytu matný povrch s trblietavým vzhľadom. Hmotnosť smartfónov je 173 gramov, hrúbka konštrukcie necelých osem milimetrov. 

Reno7 Lite 5G prvýkrát prináša OPPO Dual Orbit Lights – osvetlenia, ktoré sú integrované okolo oboch hlavných fotoaparátov. Svietia alebo blikajú elektricky modrou, svetlo modrou, azúrovo modrou alebo detsky modrou farbou v závislosti na rôznych scenároch, napríklad pri zapnutí telefónu, nabíjania, prichádzajúcom hovore alebo neprečítanom oznámení a taktiež pri spustení hier.

Reno7 5G disponuje 6,4-palcovým AMOLED displejom, Full HD+ rozlíšením 1080 x 2400 bodov a maximálne 90 Hz obnovovacou frekvenciou. Výkon má na starosti čipset Dimensity 900 a 8 GB operačná pamäť RAM párovaná s 256 GB úložiskom. 

Reno7 Lite 5G ponúka rovnaký displej, obnovovacia frekvencia je však iba 60 Hz a 8 GB RAM je kombinovaná so 128 GB úložiskom. V obidvoch modeloch beží operačný systém Android 11 s pooužívateľskou nadstavbou ColorOS 12 a spája ich aj hlavný 64-megapixelový fotoaparát s množsvom funkcií a 2 Mpix makro kamera. 

Lite verzia však namiesto širokouhlého fotoaparátu, ako má Reno 7 5G, dostala 2 Mpix snímač hĺbky ostrosti. 4500 mAh batéria podporuje v prípade Reno7 65 W rýchle nabíjanie, majitelia Reno 7 Lite si budú museť vystačiť s 33 W nabíjaním. 

O lepšie vybavenej z dvojice moviniek sme podrobne písali už vo februári pri globálnom uvedení, nájdete ich v základnom infe. Lite verziu vám predstavíme v pripravovanom samostatnom článku. 

Oppo Reno7 Lite 5G je na Slovensku dostupný vo variantoch Rainbow Spectrum a Cosmic Black za 379 eur zatiaľ v obchode NAY. V priebehu apríla sa predaj rozšíri aj na ostatných predajcov. Oppo Reno7 5G je na Slovensku k dispozícii vo farbe Starry Black za 499 eur.

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu