Oppo Find N2 Flip na Slovensku. Poznáme štart predaja, farebné verzie a cenu

Na slovenskom trhu sa čoskoro začne predávať ďalší smartfón s ohybným displejom a véčkovou konštrukciou. Galaxy Z Flip4 tak dostáva vážnu konkurenciu.

Oppo uviedlo na globálny trh svoj prvý model smartfónu s vyklápateľnou konštrukciou a skladateľným displejom. Predávať sa bude aj na Slovensku a kúpite ho aj u mobilných operátorov. Kompletné špecifikácie Oppo Find N2 Flip sa dočítate v základnom infe

Medzi tie hlavné patrí vnútorný 6,8'' AMOLED displeji so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, na vonkajšej strane sa nachádza veľká 3,3'' obrazovka. Poslúži ako informačný displej aj na základné úlohy, pri ktorých nebude potrebné otvoriť konštrukciu. 

Telefón bol certifikovaný spoločnosťou TÜV Rhineland na výdrž vyše 400 000 ohnutí a rozložení pri štandardnej izbovej teplote. To zodpovedá približne 100 otvoreniam a zatvoreniam telefónu denne po dobu viac než desiatich rokov. Telefón bol tiež testovaný až na 100 000 ohnutí pri 50 °C a 9 5% vlhkosti vzduchu a pri -20 °C.

Potrebný výkon zabezpečí čipset Dimensity 9000+ od MediaTeku spolu s 8 GB operačnou pamäťou RAM. Vnútorné úložisko bude dostupné v 256 GB kapacite. Na fotografovanie je určený hlavný 50 Mpix snímač a 8 Mpix širokouhlý fotoaparát. Vďaka režimu FlexForm a vylepšenému pántu Flexion Hinge drží otvorená konštrukcia v rozmedzí 45° – 110°. Pri fotografovaní a snímaní časozberných videí ta nebudete potrebovať statív. 

4300 mAh batéria podporuje rýchle 44 W nabíjanie a podľa výrobcu sa môžete spoľahnúť na celodenné používanie. Oppo Find N2 Flip je tiež prvý telefón spoločnosti Oppo, ktorý ponúka štyri roky hlavných aktualizácií systému ColorOS a päť rokov bezpečnostných záplat, čím sa pripája k radu telefónov s najdlhšou podporou systému Android. 

Skladací Oppo Find N2 Flip bude na slovenskom trhu dostupný od 20. februára 2023 v čiernej farbe a o týždeň neskôr, 27. februára, aj vo fialovej. Predávať sa bude u mobilných operátorov O2 a Orange za odporúčanú cenu 1 099 eur.  V priebehu marca spustia predaj tohto telefónu aj ďalší obchodníci.

Zdroj: tlačová správa

 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu