Oppo Find N2 Flip dostupný v bežnom predaji. Pozreli sme si ho naživo aj s Find N2

Najnovší smartfón značky Oppo s vyklápacou konštrukciou a ohybným displejom si môžete kúpiť v O2, Orangei aj v bežnom predaji. Na MWC v Barcelone sme si vyskúšali aj jeho väčšieho súrodenca Find N2.

Oppo má vo svojom portfóliu dve verzie skladacích smartfónov. Model Find N2 (základné info) ponúka konštrukciu netradičných rozmerov, ktorá sa otvára ako kniha, s vonkajším 5,54'' displejom a vnútornou 7,1'' obrazovkou. 

Vyklápacie véčko Find N2 Flip (základné info) sa pýši má v zatvorenom stave veľký 3,3'' externý displej orientovaný na výšku, po otvorení máte k dispozícii 6,8'' panel. Čoskoro príde tento model do redakcie na test, a tak sa môžete tešiť na podrobnú recenziu. 

Ak máte o Find N2 Flip záujem, môžete si ho na Slovensku kúpiť u mobilných operátorov O2 a Orange, predáva sa aj u vybraných maloobchodných predajcov. Odporúčaná cena je 1099 eur. Model Find N2 sa na našom trhu oficiálne nepredáva. 

Na technologickej výstave MWC 2023 v Barcelone sme sa zastavili aj na Oppo stánku a pozreli si oba skladacie smartfóny, a tak vám prinášame niekoľko živých fotografií. 

 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu