Oppo Enco Air a Enco Buds - bezdrôtové slúchadlá s dobrou cenou

Oppo na Slovensko priniesol nielen dva modely smartfónov série Reno5, ale dva modely úplne bezdrôtových slúchadiel. Obidvom nechýba potlačenie šumu pri hovoroch ani dotykové ovládanie hlasitosti.

True wireless slúchadlá Oppo Enco Air s otvorenou konštrukciou ponúkajú tradičný dizajn s krátkou "nožičkou". Uložené sú v polopriesvitnom puzdre, ktoré poslúži aj na dobíjanie batérie. Už v priebehu desiatich minút sa slúchadlá nabijú na ďalších osem hodín počúvania. Spolu s dobíjacím puzdrom máte k dispozícii až 24 hodín prehrávania. 

Základné parametre:
Rozmery slúchadla 36 x 19 x 17,7 mm, rozmery puzdra 60 x 53 x 23,5 mm, hmotnosť 40 gramov, 12 mm meniče, certifikácia IPX4, Bluetooth 5.2, nabíjanie puzdra cez USB-C, doba nabíjania 1,5 hodiny, batéria v slúchadle 25 mAh, batéria v puzdre 440 mAh, kompatibilita Android a iOS. 

Dobrú kvalitu pri hovoroch cez spárovaný smartfón zaistí technológia potlačenia šumu, ktorá pracuje na základe binaurálneho audio algoritmu založenému na Deep Neural Network. Hráči mobilných hier zrejme ocenia aj nízku latenciu prenášaného zvuku. 

Na ovládanie hudby, hovorov, hlasitosti alebo aktiváciu hlasového asistenta slúžia dotykové gestá. Slúchadlá spĺňajú certifikáciu IPX4, takže im nevadí pot ani jemné ošplechnutie vodou. Cez Bluetooth 5.2 a mobilnú aplikáciu ich spárujete s OS androidom a iOS.

Slúchadlá Oppo Enco Air teraz môžete získať u vybraných predajcov ako darček pri nákupe novinky Oppo Reno5 5G (základné info). Ich bežná cena je 79 eur

Druhou audio novinkou sú štupľové Oppo Enco Buds. Takisto disponujú inteligetnou redukciou šumu počas hovoru a nízkou latenciou zvuku v hernom režime. Stačí trikrát klepnúť na slúchadlá a režim na audiovizuálnu synchronizáciu sa aktivuje. 

Základné parametre:
Rozmery slúchadla 22 x 20 x 22,7 mm, rozmery puzdra 67 x 40 x 27,2 mm, hmotnosť 45 gramov, 8 mm meniče, certifikácia IP54, Bluetooth 5.2, nabíjanie puzdra cez USB-C, doba nabíjania 1,5 hodiny, batéria v slúchadle 40 mAh, batéria v puzdre 400 mAh, kompatibilita Android a iOS. 

Pri dobíjaní z nabíjacieho puzdra sľubuje výrobca až 24-hodinovú výdrž. Samotné nabité slúchadlá zvládnu šesť hodín prehrávania hudby. Stabilitu pripojenia zabezpečí Bluetooth 5.2. Spárujete ich s androidom aj iPhonom a pri smartfónoch značky Oppo prebieha spárovanie veľmi jednoducho a rýchlo - otvorením nabíjacieho puzdra a potvrdením spárovania na displeji telefónu. 

Nechýba certifikácia IP54, takže slúchadlá odolajú miernemu dažďu a náročnému tréningu, kedy sa budete viac potiť. Jedno klepnutie na slúchadlo pozastaví hudbu, dvojité ťuknutie prepína skladby alebo prijíma či ukončuje hovor. Dlhým podržaním prsta upravujete hlasitosť. 

Oppo Enco Buds majú veľmi príjemnú cenovku, kúpite ich za 49 eur

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu