Oppo čoskoro uvedie ColorOS 13 založený na najnovšom Androide

Oppo prezradilo dátum online akcie, na ktorej uvedie najnovšiu verziu svojho používateľského prostredia. Beta verzia pre top model Oppo Find X5 Pro a Find N je dostupná už od mája.

Google už oficiálne sprístupnil nový Android 13 pre svoje smartfóny Pixel, a tak sa dá očakávať, že postupne budú oznamovať dátumy svojich aktualizácií aj ostatní výrobcovia. Medzi prvých patrí spoločnosť Oppo, ktorá 18. augusta uvedie nový systém ColorOS 13, ktorý pobeží nad najnovším Androidom. 

Betu verziu systému už od mája môžu skúšať majitelia zariadení Oppo Find X5 Pro  Oppo Find N, ktoré patrili medzi prvé smartfóny na svete s beta verziou Androidu 13. 

ColorOS 13 obsahuje rad nových inteligentných funkcií vyvinutých spoločnosťou Oppo, ktoré sú prispôsobené veľkým displejom a nebude chýbať bezproblémové prepojenie medzi viacerými zariadeniami pre vyššiu produktivitu aj efektivitu. V operačnom systéme bude taktiež predstavený celkom nový dizajn, ktorý zaistí prehľadné, pohodlné a plynulé používanie systému Android. 

Nový ColorOS 13 integruje základné bezpečnostné funkcie aj funkcie na ochranu súkromia zo systému Android 13 a ponúkne podobné možnosti prispôsobenia, ako prostredie Material You od Googlu. Uvedenie najnovšieho používateľského prostredia môžete sledovať na oficiálnach kanáloch Oppo - YouTube a Twitter.  

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu