Oppo A78 5G prichádza na slovenský trh

V ponuke mobilných operátorov O2 a Orange sa od 15. februára začne predávať najnovší model značky Oppo, ktorý láka dizajnom, 5G konektivitou, veľmi dobrou výbavou a cenou pod 300 eur. Neskôr sa predaj rozšíri k ďalším obchodníkom.

Oppo A78 5G (základné info) ponúka funkcie, ktoré bežnému používateľovi stačia na každodenné využívanie. V peknom dizajne sa ukrýva 7 nm čipset Dimensity 700 spolu so 4 GB operačnou pamäťou RAM a 128 GB úložiskom rozšíriteľným microSD kartami. Nad operačným systémom Android 12 beží prostredie ColorOS13.

Telefón je vybavený 6,56'' Full HD+ displejom, hlavným 50 Mpix fotoaparátom, ktorý umožňuje vďaka softvérovému algoritmu zvýšiť snímky na vysoké 108 Mpix rozlíšenie, spolu s 2 Mpix monochromatickým objektívom a 8 Mpix prednou selfie kamerou.

Novinka prešla testovaním konštrukcie, ktorá je odolná proti striekajúcej vode a poškrabaniu. Zaujme aj stereo reprodukciou zvuku a 5000 mAh batériou s rýchlym 33 W nabíjaním. Funkcia All-Day AI Power Saving pomáha inteligentne riadiť výkon batérie a zvyšovať jej celkovú výdrž. Režim Super Power Saving zasa šetrí batériu pre núdzové potreby, zatiaľ čo režim Super Night Standby sa učí spánkové návyky používateľa a obmedzuje spotrebu energie počas noci len na 2 %.

Oppo A78 5G bude od 15. februára k dispozícii vo dvoch farebných prevedeniach – Žiarivá čierna a Žiarivá modrá. Cena je stanovená na 269 eur. Predaj štartuje v Orangei a O2, v priebehu marca sa rozšíri aj do bežnej predajnej siete. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu