Operátor Radosť sprístupnil overenie totožnosti pri doručení

Nová aktualizovaná verzia aplikácie Radosť, ktorá slúži na objednanie, zmenu služby a kontrolu spotreby, prináša aj možnosť overiť svoju identitu až pri doručení novej SIM karty. Novinka poteší najmä cudzincov bez slovenského dokladu totožnosti, alebo ľudí so zdravotným znevýhodnením.

Digitálny operátor Radosť spustil svoje služby koncom septembra minulého roka. Ponúka tri programy s mesačným poplatkom už od 5 eur. Doteraz bolo nutné overenie totožnosti cez aplikáciu oskenovaním občianskeho preukazu a rozpoznaním tváre zákazníka. 

Aktualizovaná apka prináša dôležitú novinku: možnosť využiť objednávku s overením pri doručení a zadať svoje údaje vlastnoručne. Užitočná funkcia sa zíde napríklad cudzincom, ktorí chcú využívať operátora Radosť, ale nemajú slovenský občiansky preukaz, či zákazníkom so zdravotným znevýhodnením. Alebo všetkým ostatným, ktorí majú akýkoľvek s problémy s overením cez aplikáciu. 

Stačí si vytvoriť Objednávku s overením pri doručení a pri preberaní SIM karty sa preukázať dokladom totožnosti. Informácie o vytvorení Objednávky s overením pri doručení nájdete na tejto stránke.

Pokiaľ by ste chceli Radosť využívať ako firemný zákazník alebo právnická osoba, máte smolu. Túto možnosť Radosť stále neponúka.

Za čitateľský tip ďakujeme. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu