OnePlus zrejme 14. októbra predstaví viacero nových produktov

Hlavným ťahákom eventu bude nový model OnePlus 8T. Zároveň sa však máme dočkať aj predstavenia ďalších zariadení výrobcu, kde sa spomínajú najmä hodinky, powerbanka či cenovo dostupné slúchadlá.

Fanúšikom firmy OnePlus by určite nemal uniknúť dátum 14. október, kedy sa dočkajú uvedenia nového modelu 8T (viac v článku OnePlus 8T príde 14. októbra). Posledné úniky však hovoria, že okrem smartfónu by sme mali vidieť aj viaceré nové produkty z dielne OnePlus. 

Už dlhší čas sa skloňujú najmä cenovo dostupné slúchadlá Buds Z TWS a prvé hodinky výrobcu OnePlus Watch. Netreba zabúdať ani na powerbanku a podľa posledných správ máme očakávať aj nový, zatiaľ neznámy audio produkt či lacný smartfón OnePlus Clover.  

Nedávno sme vám priniesli nové podrobnosti o technológii 65 W Warp Charge. Samotná nabíjačka bude zrejme väčšia a konečne prinesie podporu USB-C. Má byť spätne kompatibilná a plné nabitie 4500 mAh batérie OnePlus 8T zvládne za 39 minút. Od ďalších oficiálnych detailov nás delí niečo málo cez dva týždne. 

Zdroj: Weibo


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu