OnePlus Z (Nord) možno ponúkne cenu na úrovni iPhonu SE (2020)

O pripravovanej novinke sa hovorí už dlho. Teraz spoluzakladateľ firmy naznačil, že by mohla zopakovať úspech OnePlus One - zabijaka vlajkových lodí z roku 2014.

Pripravovaná novinka od OnePlus by mohla mať názov Z alebo Nord a jej oficiálne uvedenie je vraj už na spadnutie. Nemá konkurovať top modelom iných značiek, ale má ísť skôr o zástupcu strednej triedy, ktorý ponúkne výborný pomer cena/výkon.

Spoluzakladateľ firmy Carl Pei nedávno na svojom Twitter účte spomínal na OnePlus One textom "Už je to dávno...". Keďže svoju myšlienku viac nerozvinul, vyrojili sa špekulácie, že by sa mohla vzťahovať na pripravovaný nový model, ktorý by mohol prísť s atraktívnou cenovkou podobne, ako tomu bolo v roku 2014 pri príchode prvého zariadenia One.

V tom čase sa novinka dala kúpiť len na pozvánky a začínala na sume 269 eur. Hovorí sa, že OnePlus Z (Nord) bude chcieť cenou útočiť na tohtoročný Apple iPhone SE (2020), ktorý štartuje na úrovni 479 eur. 

Z uniknutých špecifikácií vyplýva, že sa máme tešiť na 6,55'' Super AMOLED displej s 90 Hz obnovovacou frekvenciou, Snapdragon 765, 6 GB RAM, 128 GB úložisko a 4300 mAh batériu. Vzadu by sme mali vidieť trojicu fotoaparátov v kombinácii 64 + 16 + 2 Mpix, vpredu 16 Mpix kameru. 

Očakáva sam že nový model OnePlus bude mať premiéru 10. júla v Indii. 

Zdroj: twitter.com, pocketnow.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease23.06.2020 - 11:09 Trvalý odkaz

Už som sa potešil, že to bude kompaktný mobil po vzore OnePlus One a to zase lopata..

Profile picture for user grabec.tibor@gmail.com

TBK23.06.2020 - 12:05 Trvalý odkaz

Takze obyc stredna trieda a ako uz byva u Oneplus dobrym zvykom, cena pojde vyssie ako dalsia parametrovo podobna cina..

Celá diskusia 2 príspevky