OnePlus vytvorilo klavír, ktorý sa skladá zo sedemnástich modelov 7T Pro

Sú usporiadané tak, aby vytvorili jednu klávesovú sústavu. Plynulé hranie by mala umožniť technológia 90Hz Fluid Display. OnePlus s klavírom vyráža aj na turné, kde si môžete zahrať.

Firma OnePlus nedávno zverejnila na svojom Twitteri obrázok, ktorý mal nápisom “už čoskoro” lákať na niečo nové. Príspevok rozdelil fanúšikov na dva tábory. Jeden si myslel, že výrobca chystá uvedenie ďalšieho smartfónu. Druhý zas čakal oznámenie úplne nového produktu. Hádky ukončila až samotná firma, ktorá nakoniec ukázala klavír. 

Produkt familiárne nazývaný OnePlus Phone Piano napokon nie je skutočným klavírom, pretože sa skladá zo sedemnástich smartfónov OnePlus 7T Pro. Sú usporiadané za sebou, aby vytvorili jednu klávesovú sústavu. Plynulé hranie by mala klavíristom poskytnúť technológia 90Hz Fluid Display

Tento malý experiment však nie je určený na konečný predaj. OnePlus s ním plánuje menšie turné po európskych mestách. Ak sa náhodou budete nachádzať vo Veľkej Británii, Francúzsku, Nemecku alebo Fínsku, môžete si na ňom zahrať. 

Udalosti, ktoré sa uskutočnia od 10. do 16. novembra bude sprevádzať pianista Karim Kamar. OnePlus prijíma aj požiadavky na konkrétne piesne v prípade, že by ste ich radi venovali svojim blízkym. 

Zdroj: OnePlus


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu