OnePlus sprístupnil beta verziu OxygenOS 11 pre modely 7 a 7 Pro

Majitelia dvoch modelov sedmičkovej série si môžu pre svoje zariadenie stiahnuť a nainštalovať beta verziu Android 11. Keď nebudete spokojní, môžete sa vrátiť späť na Android 10.

Výrobca na svojom fóre určenom všetkým fanúšikom značky zverejnil informáciu o dostupnosti otvorenej beta verzie nadstavby OxygenOS 11, ktorá beží nad Androidom 11 pre dvojicu OnePlus 7 a 7 Pro. Dôrazne pred inštaláciou odporúča zálohovanie všetkých údajov, aby ste sa v prípade problémov mohli vrátiť späť a neprišli o žiadne dáta.

Najnovšia verzia prináša vynovený dizajn prostredia s podporou dynamického prepínania medzi východom a západom slnka, optimalizovala sa stabilita aplikácií tretích strán, a pribudla funkcia rýchlej odpovede v malom okne pre Instagram a WhatsApp. 

Always On displej ponúka plán zobrazenia a nové štýly hodín, vylepšenia sa dočkalo prostredie aplikácie fotoaparát. Tmavý režim podporuje automatické zapnutie a prispôsobenie podľa časového rozvrhu. V Zen režime pribudlo päť nových tém aj ďalšie možnosti časovania. 

Návod na inštaláciu beta verzie OxygenOS 11 a prípadné vrátenie na Android 10 nájdete na stránke forums.oneplus.com spolu s odkazmi na stiahnute inštalačného súboru.

Zdroj: forums.oneplus.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu