OnePlus predstavuje svoju klávesnicu na prácu aj hranie hier

Známy výrobca smartfónov vstupuje do nových vôd a predstavuje ambicióznu klávesnicu. Má prémiové hliníkové telo a je navrhnutá tak, aby fungovala s Windowsom, macOS aj Linuxom.

Výrobca OnePlus začiatkom decembra oznámil nový produkt, ktorým chce preraziť aj mimo mobilného sveta. Ide o mechanickú klávesnicu, ku ktorej aktuálne ponúka viacero detailov a špecifikácií. Novinka ponúkne presne kalibrované a mäkšie klávesy s dvojitým tesnením. Vďaka tomu ťukanie nie je hlučné a máme očakávať vynikajúci zážitok z písania. 

Samotná klávesnica je optimalizovaná pre pohodlné používanie či už na prácu alebo hranie hier. Má prémiové telo vyrobené z hliníka a je navrhnutá tak, aby bezchybne fungovala s operačným systémom Windows, macOS a dokonca aj s Linuxom. K tomu pridáva rôzne prispôsobiteľné aj vymeniteľné klávesy. 

Samozrejmosťou je premapovanie kláves aj prispôsobiteľné RGB efekty, ktoré ocenia predovšetkým hráči. Novinka vzniká v súlade so spätnou väzbou komunity. V januári ju čaká testovacia fáza. O mesiac neskôr je v pláne globálne vydanie a s masovou produkciou ráta OnePlus v období marca až apríla.  

Zdroj: oneplus.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu