OnePlus Nord N20 5G príde 28. apríla. Zatiaľ iba na trh USA

Predaj novinky odštartuje na americkom trhu v ponuke operátora T-Mobile. Dá sa predpokladať, že neskôr sa objaví aj v Európe.

Predchádzajúci model OnePlus Nord N10 5G (základné info) prišiel v októbri 2020 a ponúkol štandarnú výbavu za dostupnú cenu. Jeho nástupca OnePlus Nord N20 5G prinesie novší čipset Snapdragon 695 5G a 6,43'' Full HD+ AMOLED displej namiesto IPS. Príde však o 90 Hz obnovovaciu frekvenciu. Čítačka odtlačkov bude integrovaná do displeja. 

Batérii narastie kapacita o 200 mAh na 4500 mAh, 33 W nabíjanie ostane. Základnú výbavu doplní 6 GB operačná pamäť RAM, 128 GB úložisko rozšíriteľné microSD kartami a 64-megapixelový hlavný fotoaparát, ktorému bude sekundovať monochromatický a makro objektív. Zamrzí, že operačný systém Android pobeží v starej verzii 11. 

OnePlus Norrd N20 5G bude k dispozícii od 28. apríla v USA prostredníctvom T-Mobile. O globálnej dostupnosti sa výrobca zatiaľ nezmienil, je však pravdepodobné, že sa dostane aj k nám. Známy FixServis už má tento model zalistovaný v ponuke opráv. 

Zdroj: prnewswire.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu