OnePlus Nord CE 3 zrejme dostane 108 Mpix fotoaparát

Zatiaľ nie je známy ani dátum uvedenia, ale internetom sa už šíria odhalené špecifikácie pripravovanej novinky, ktorá mieri do strednej triedy.

Minulý rok vo februári bol uvedený OnePlus Nord CE 2 5G (základné info), a tak sa blíži čas premiéry jeho nástupcu. Ak sa potvrdia uniknuté parametre, novinky si polepší vo viacerých smeroch.

OnePlus Nord CE 3 by mal podľa webu 91mobiles.com dostať 6,7'' Full HD+ displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a 6 nm čipsetom Snapdragon 695. Pamäte by mohli mať slušnú kapacitu, teda 8 GB RAM a 256 GB úložisko. Lákadlom zrejme bude hlavný 108 Mpix fotoaparát. Predchodca ponúka 64 Mpix rozlíšenie.

Používateľské prostredie OxygenOS bude založené na Androide 13. Samozrejmosťou má byť 5G konektivita, USB-C konektor a batéria by mohla potešiť o 500 mAh silnejšou kapacitou. 5000 mAh akumulátor zrejme opäť bude podporovať 65 W rýchle nabíjanie. 

Modely série OnePlus Nord patria k cenovo dostupným, Nord CE 2 štartoval na sume 359 eur. Dá sa očakávať, že aj pripravovaná novinka by mohla prísť s cenovkou pod 400 eur. Kedy to bude, výrobca zatiaľ neprezradil. Pravdepodobne opäť vo februári.

Zdroj: 91mobiles.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu