OnePlus Nord 3 dostane fotoaparát z OnePlus 11

Nový smartfón bude mať premiéru už o pár dní a výrobca postupne prezrádza bližšie informácie o výbave. Hlavný fotoaparát vraj "ukradol" zo svojho prémiového modelu.

OnePlus Nord 3 5G bude cenovo dostupným androidom a uvedenie prebehne 5. júla. Výrobca už na sociálnych sieťach a svojej webovej stránke na novinku láka a prezradil dizajn i niekoľko vlastností. Novinke napríklad nebude chýbať obľúbené posuvné tlačidlo na prepínanie zvukových režimov a zástancov rovných displejov poteší, že obrazovka bude bez zaoblených častí. 

Chýbať nebude ani infraport a 6,74'' displej bude disponovať 120 Hz obnovovacou frekvenciou. Vieme už aj farebné verzie. Novinka bude dostupná v dvoch odtieňoch: Tempest Gray a Misty Green. Na zadnej strane sa v dvoch kruhových moduloch nachádza trojica fotoaparátov a OnePlus sa pýši, že fotoaparát ukradol z top modelu OnePlus 11.

Nepôjde však o kompletnú kombináciu fotoaparátov, ale výrobca hovorí o hlavnom objektíve s optickou stabilizáciou obrazu, za ktorým bude 50 Mpix senzor IMX890. 

Kompletné podrobnosti o hardvérovej výbave, dostupnosti a cene sa dozvieme v stredu 5. júla. Pripravíme pre vás článok typu základné info. 

Zdroj: twitter.com/OnePlus

Diskusia k článku:

Začať diskusiu