OnePlus Nord 2 5G dostane 6.43” Fluid AMOLED displej s HDR10+

Do oficiálneho uvedenia očakávanej novinky zostávajú necelé dva týždne. Výrobca sa tak snaží lákať na postupné zverejňovanie špecifikácií. Po informáciách o novom čipe prichádza na rad displej.

Očakávaný OnePlus Nord 2 5G príde 22. júla, no ešte predtým nás výrobca láka na viaceré novinky. Vďaka tomu sme sa dozvedeli, že smartfón dostane vlastný čip Dimensity 1200-AI, ktorý bol navrhnutý v spolupráci s MediaTekom. Bude zameraný na vylepšenú umelú inteligenciu, ktorá sa postará o nové možnosti fotoaparátu, zlepší herný zážitok, ale aj displej. 

Práve k nemu sa OnePlus vyjadruje teraz príspevkom na svojom Facebooku. Zdá sa, že základné parametre zostávajú rovnaké, pretože výrobca potvrdzuje 6,43-palcový displej založený na dobre známej technológii Fluid AMOLED. Medzi jeho ďalšie vlastnosti patrí obnovovacia frekvencia na úrovni 90 Hz, ktorá sa postará o plynulý herný zážitok a nová certifikácia HDR10+. 

Ďalšie špecifikácie novinky zatiaľ nie sú známe. Niektoré úniky naznačovali aj 50 Mpix fotoaparát od Sony a 4500 mAh batériu. Od kompletných oficiálnych špecifikácií nás delia už len necelé 2 týždne. 

Zdroj: Facebook OnePlus 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu