OnePlus má problém. Nord 2 vraj vybuchol priamo počas telefonovania

Na LinkedIne sa objavil príspevok, v ktorom je opísaný prípad, keď OnePlus Nord 2 explodoval počas telefonovania priamo v ruke. Fotografie ukazujú úplne zničený telefón.

Používateľ menom Lakshay Verma zverejnil na LinkedIne fotografie a opis udalostí. Jeho bratovi vraj explodoval OnePlus Nord 2 v čase, kedy z neho telefonoval. Roztavené kovové úlomky sa pritom prilepili na tvár aj dlaň telefonujúceho. Smartfón bol podľa informácií z príspevku nabitý na 50 % a starý štyri mesiace. 

Incident sa stal 26. marca a zo zverejnených fotografií vidno, že telefón ostal po explózii úplne zničený. Lakshay išiel podľa jeho vyjadrení s bratom do servisného strediska výrobcu, kde mu povedali, že má počkať 2 - 3 dni. 

Na prekvapenie mu neskôr zavolali, že si má prísť po zariadenie, pretože mu v tejto veci nevedia pomôcť, vraj si za to môže sám. Obeť podala žalobu proti OnePlus na spotrebiteľkom súde, pretože sa od výrobcu nedočkala žiadnej relevantnej odpovede na incident. 

Nie je to prvýkrát, čo bol nahlásený prípad s vybuchnutým OnePlus Nord 2. Internetom už dávnejšie prebehlo viac podobných správ. Spoločnosť ale prípady uzavrela s tým, že išlo o poškodenie spôsobené vonkajšou silou. Bude zaujímavé sledovať, ako dopadne aktuálny prípad. Zatiaľ sa nedá nestranne postaviť na jednu či druhú stranu. 

Zdroj: linkedin.com

Diskusia k článku:

jarpo10.04.2022 - 11:41 Trvalý odkaz

Škoda ako Oneplus upada.

Celá diskusia 1 príspevok