OnePlus láka na príchod novinky 7T Pro

Novinka sa očakávala spolu s uvedením modelu 7T, no napokon sme si museli ešte počkať. Už o niekoľko hodín odštartuje nová udalosť venovaná sérii 7T.

Keď výrobca oznámil predstavenie OnePlus 7T (základné info), mnohí očakávali, že s ním príde aj jeho lepšie vybavený súrodenec 7T Pro. Pozvánka sa totiž zmieňovala o sérii 7T, no nakoniec sme spoznali len jeden telefón. 

Teraz oznamuje výrobca svoju novú udalosť, ktorá sa uskutoční 10. októbra. Je takmer isté, že na nej zahviezdi práve OnePlus 7T Pro. 

Príchod novinky vynára mnohé otázky, čím sa bude líšiť od klasického modelu 7T. Oficiálne informácie samozrejme nie sú známe. Špekulácie hovoria o čipe Snapdragon 855 Plus, 8 GB RAM, operačnom systéme Android 10 s nadstavbou OxygenOS a prednej 16 Mpix kamere. Fotoaparát by mal ponúknuť 48 Mpix snímač s 3-násobným optickým priblížením. 

Oproti OnePlus 7T sa pri Pro verzii očakáva aj väčší 6,65'' displej s jemnejším rozlíšením 1440 x 3100 pixelov, 256 GB pamäť a 4085 mAh batéria. Všetko dôležité a najmä oficiálne sa dozvieme už o pár hodín. 

Zdroj: OnePlus Twitter


 

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease10.10.2019 - 18:36 Trvalý odkaz

Inovácie nula celá nula jedna. S855+.
Horšie jak Apple. OnePlus začína byť strašne nalinkovaný (predvidatelny)
Žiadne prekvapenie 🤔

Celá diskusia 1 príspevok