OnePlus láka na hernú novinku 9R 5G, ktorú predstaví už 23. marca

Radi hráte na mobile hry? V tom prípade vás pravdepodobne poteší novinka od OnePlus, ktorá bude zameraná na hráčov. Propagačný vizuál dokonca lákajú aj na herné príslušenstvo.

Šéf OnePlus Pete Lau pred pár dňami oznámil, že popri OnePlus 9 a OnePlus 9 Pro plánujú predstaviť aj model OnePlus 9R 5G. Dizajn ani žiadne ďalšie podrobnosti zatiaľ nie sú známe. Jeden čas sa na internete špekulovalo, že by malo ísť o lite verziu deviatkovej série, no všetko je asi úplne inak. 

Teraz na novinku láka indická pobočka spoločnosti na svojom Twitteri. Zverejnila obrázok, na ktorom vidíme časť siluety modelu 9R 5G s vypínačom na bočnej stene. Na smartfón sú zároveň pripojené tzv. triggery, teda známe herné ovládače. 

Nový 9R 5G bude totiž zameraný na hráčov a OnePlus ho uvádza sloganom - O level vyššie. Zatiaľ nie je známe, či herné príslušenstvo bude súčasťou balenia alebo aké konkrétne herné funkcie novinka ponúkne. Otázne je aj to, či budú triggery kompatibilné aj s ďalšími modelmi série 9 alebo zostanú exkluzívne pre model 9R 5G. 

Od oficiálneho oznámenia nás však delia už len hodiny. Všetky podstatné informácie vám samozrejme prinesieme. Medzitým sme sledovali rôzne úniky, z ktorých pripomenieme, že OnePlus 9 5G by mal dostať Snapdragon 888 a 48 Mpix fotoaparát, Takto má vyzerať OnePlus 9 Pro a Séria OnePlus 9 má dostať 4500 mAh batériu a nabíjačku v balení


Zdroj: Twitter OnePlus India

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu