OnePlus Buds Z Steven Harrington Edition: TWS slúchadlá v netradičnom dizajne

Pokiaľ máte radi príslušenstvo, ktorým sa odlíšite od davu jednotvárnych farieb a vzhľadov, možno vás zaujmú úplne bezdrôtové slúchadlá OnePlus v limitovanej edícii s veselým dizajnom.

Firma OnePlus sa spojila s umelcom a dizajnérom Stevom Harringtonom, aby priniesla svojim fanúšikom zariadenie s vizuálom "Cool Cat", ktorým môžete dať najavo svoj individualizmus. Bezdrôtové slúchadlá v hravom dizajne sa zapáčia zrejme najmä mladým používateľom. 

Základné parametre:
Rozmery slúchadla 38 x 23 mm, rozmery puzdra 75 x 36 x 29 mm, hmotnosť slúchadla 4,35 g, hmotnosť puzdra 40 g, 10 mm menič, odolnosť voči vode IP55, Bluetooth 5.0, výdrž 5 hodín prehrávania hudby, 3 hodiny hovoru, až 20 hodín pri dobíjaní z puzdra, nabíjací USB-C konektor, 40 mAh batéria v slúchadle, 450 mAh batérie v puzdre. 

OnePlus Buds Z Steven Harrington Edition ponúkajú 10 mm dynamický menič s funkciou Bass Boost, ktorá vylepšuje hĺbku a detaily v prehrávanej hudbe. Vďaka certifikácii IP55 im nevadí ošplechnutie vodou, napríklad jemný dážď či pot. 

Na jedno nabitie vydržia pri dobíjaní z puzdra až 20 hodín prehrávania hudby. Samotné slúchadlá bez dobíjania ponúknu 5-hodinovú výdrž. Len desať minút na nabíjačke umožní tri hodiny používania. 

OnePlus Buds Z v edícii Steven Harrington kúpite v oficiálnom internetovom obchode s doručením aj na Slovensko za 68,99 eur. Klasické true wireless slúchadlá Buds Z v bielej farbe sú lacnejšie, stoja 59 eur. 

Zdroj: oneplus.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu