OnePlus Buds: rýchle nabíjanie a dostupná cena

Prvé úplne bezdrôtové slúchadlá OnePlus ponúkajú otvorenú konštrukciu, tri farebné verzie a dostupnú cenovku.

Spolu s novým smartfónom OnePlus Nord (základné info) uviedla firma aj true wireless slúchadlá OnePlus Buds.

Základné parametre:
Rozmery slúchadla 19 x 16 x 38 mm, hmotnosť slúchadla 4,7 g, rozmery puzdra 52 x 60 x 24 mm, hmotnosť puzdra 37 g, 13,4 mm menič, Bluetooth 5.0, USB-C konektor, 420 mAh batéria v puzdre, doba nabíjania 80 minút, 35 mAh batéria v slúchadle, výdrž na jedno nabitie: 7 hodín prehrávania hudby, 4 hodiny telefonický hovor, 30 hodín prehrávania pri dobíjaní z puzdra

Plne nabité slúchadlá umožnia počúvať hudbu až sedem hodín, po dobití z puzdra sa celková výdrž zvýši na tridsať hodín. Desaťminútové nabíjanie slúchadiel v puzdre s pripojeným nabíjacím káblom doplní energiu na desať hodín používania, desaťminútové nabíjanie slúchadiel z puzdra bez pripojenej nabíjačky ponúkne 2-hodinové používanie. 

OnePlus Buds disponujú technológiou Dolby Atmos pre kvalitný zvuk s 3D efektom. Sú vybavené algoritmom na potlačenie šumu a tromi mikrofónmi na odrušenie zvukov. Nie je to ale ANC, o ktorom sa špekulovalo pred uvedením. 

Slúchadlá ovládate gestami. Dvojité poklepania prepne na ďalšiu alebo predchádzajúcu skladbu, aktivuje hlasového asistenta alebo hudbu pozastaví či spustí. Dlhým 5-sekundovým stlačením prijmete hovor. 

Párovanie so smartfónmi OnePlus otvorením nabíjacieho puzdra je jednoduché a rýchle, na spôsob Applu alebo Huawei. Slúchadlá sú odolné voči ošplechnutiu vodou. 

OnePlus Buds sú dostupné v troch farbách: bielej, šedej a arktickej modrej. Odporúčaná cena je stanovená na 89 eur

Zdroj: oneplus.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu