OnePlus Buds Pro - adaptívne potlačenie hluku a rýchle nabíjanie Warp Charge

Najnovšie bezdrôtové slúchadlá so štuplovou konštrukciou ponúkajú hybridné aktívne potlačenie hluku, certifikáciu IP55 a až 38 hodín prehrávania hudby na jedno nabitie.

Spolu s novým smartfónom OnePlus Nord 2 (základné info) uviedol výrobca ďalší model úplne bezdrôtových slúchadiel Buds Pro. Matný povrch slúchadiel je kombinovaný s lesklou pochrómovanou "nožičkou". Konštrukcia so zvýšenou ochranou proti potu a prachu spĺňa certifikáciu IP55.

Základné parametre:
Rozmery 32 x 23 mm, puzdro 60 x 49 x 25 mm, hmotnosť slúchadiel 4,4 g, hmotnosť puzdra 52 g, 11 mm meniče, 20 Hz - 20 000 Hz, ANC, IP55 (slúchadlá), IPX4 (puzdro), Bluetooth 5.2, podporované formáty SBC, AAC, LHDC, batéria v slúchadle 40 mAh, batéria v puzdre 520 mAh, nabíjanie cez USB-C, bezdrôtové Qi.

Obsah balenia:
Slúchadlá OnePlus Buds Pro, nabíjacie puzdro, silikónové koncovky do uší v troch veľkostiach, nabíjací USB-C kábel, dokumenty. 

Párovanie so smartfónmi OnePlus je rýchle, stačí otvoriť nabíjacie puzdro a na dispeji smartfónu potvrdiť "Pripojiť". Pre tých, ktorí nemajú zariadenie OnePlus, je tu mobilná aplikácia, v ktorej nájdu informácie o výdrži batérie, aktualizácii firmvéru a prispôsobenie nastavení.

Režim Zen Mode Air ponúka päť relaxačných možností bieleho šumu, ktoré majú pomôcť k lepšiemu sústredeniu sa na úlohy a znížiť stres. Buds Pro sa vďaka inteligentnému adaptívnemu potlačeniu hluku automaticky prispôsobia vášmu okolitému zvukovému prostrediu. Môžete sa sústrediť na hudbu alebo prepnúť do režimu priehľadnosti, kedy slúchadlá preúšťajú aj zvuky okolia. 

Novinka zvládne podľa výrobcu na jedno nabitie pri dobíjaní z puzdra až 38 hodín prehrávania hudby. Pri vyponutom ANC a nastavenou hlasitosťou na úrovni 50 %. So zapnutým ANC je výdrž približne 28 hodín. Samotné slúchadlá bez dobíjania ponúknu 7-hodinovú (bez ANC), resp. 5-hodinovú (s ANC) výdrž. Nabíjanie puzdra s technológiou Warp Charge zabezpečí počas 10 minút nabíjania až 10 hodín prehrávania. 

OnePlus sa predávajú vo farbách Matte Black a Glossy White za 149 eur. Predobjednať si ich môžete z oficiálneho internetového obchodu, dostupnosť je naplánovaná na 18. augusta. 

Zdroj: oneplus.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu