OnePlus Buds ponúknu 30-hodinovú výdrž batérie

Od predstavenia prvých bezdrôtových slúchadiel OnePlus nás delí necelý týždeň. Nové informácie výrobcu zatiaľ lákajú na nadštandardnú výdrž a príjemnú hmotnosť.

OnePlus uvedie 21. júla svoje prvé bezdrôtové slúchadlá, na ktoré začína lákať zákazníkov. Očakáva sa, že prídu so štupľovou konštrukciou v bielej a čiernej farbe. Veľa podrobností zatiaľ nie je známych. 

Firma však na svojom fóre zvykne z času na čas uverejniť pár detailov k novým produktom, ešte pred ich oficiálnym predstavením. OnePlus Buds nie sú výnimkou a výrobca tvrdí, že prinesú nadštandardnú výdrž batérie. 

Príspevok, ktorý sa objavil na fóre OnePlus, udáva 30-hodinovú výdrž. Samotné slúchadlá by mali zvládnuť zhruba 7-hodinovú prevádzku s tým, že o zvyšok sa postará nabíjacie puzdro. Čakať môžeme aj príjemnú hmotnosť, kde výrobca udáva 4,6 g (štuple) a 36 g puzdro. Len pre porovnanie, napríklad hmotnosť Glaxy Buds+ je 6,3 g (štuple) a 39,6 g (puzdro). 

OnePlus uzatvára informácie tým, že nové slúchadlá majú mať hlbšiu integráciu s telefónom. Ako príklad udáva veľmi nízku latenciu, čo oceníte napríklad pri hraní hier. Viac informácií sa dozvieme na oficiálnom predstavení, od ktorého nás delí necelý týždeň. 

Zdroj: OnePlus


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu