OnePlus Buds 3: cenovo dostupná bezdrôtové slúchadlá s ANC

Výrobca uviedol spolu s novým modelom smartfónu aj ďalšiu generáciu cenovo dostupných slúchadiel, ktoré sa pýšia aktívnym potlačením okolitých ruchov.

OnePlus Buds 3 ponúkajú tradičnú štuplovú konštrukciu, ktorá napomáha dobrému odhlučneniu. certifikovaná odolnosť IP55 je zárukou odolnosti voči prachu a striekajúcej vode, ale slúchadlám neuškodí ani jemný dážď alebo pot. Povrch konštrukcie je v kombinácii matného a lesklého povrchu, čo jej dodáva elegantný vzhľad.

Základné parametre:

Rozmery slúchadla 32 x 20 x 24 mm, puzdro 59 x 50 x 26 mm, hmotnosť slúchadiel 4,8 g, hmotnosť puzdra 40,8 g, 11 mm meniče, 15 - 40 kHz, ANC, IP55 (slúchadlá), IPX4 (puzdro), Bluetooth 5.3, podporované formáty SBC, AAC, LHDC 5.0, batéria v slúchadle 58 mAh, batéria v puzdre 520 mAh, nabíjanie cez USB-C.

Na ovládanie slúži dotyková plocha na "nožičke" slúchadiel. Trojica mikrofónov sa spolu so špeciálnym algoritmom poháňaným umelou inteligenciou postará o kvalitu hovorov a odrušenie hlukov z okolia. Výrobca spomína potlačenie hluku až o 49 dB. 

Slúchadlá sú ľahké, každé váži necelých päť gramov, čo oceníte pri dlhšom nosení. O výdrž na jedno nabitie sa postará 58 mAh batéria v slúchadlách a dobíjacie puzdro s integrovaným 520 mAh akumulátorom. 

Pri vypnutom aktívnom potlačení okolitých ruchov (ANC) sa výdrž pohybuje okolo desať hodín, zapnutá funkcia ANC výdrž skráti na asi 6,5 hodiny. Dôležitá pri výdrži je používaná hlasitosť, Čím vyššia, tým rýchlejšie energie ubúda. Nabíjacie puzdro dobijete iba pomocou USB-C kábla, bezdrôtové nabíja nie chýba. 

OnePlus Buds 3 sa na domácom čínskom trhu začnú predávať 8. januára v modrej a čiernej farbe za odporúčanú cenu 499 CNY, čo je približne 64 eur. Prípadná európska cenovka bude navýšená o DPH, clo, dovoz a iné poplatky. 

Zdroj: oneplus.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu