OnePlus Band: 1,1'' AMOLED displej a 14-dňová výdrž batérie

Prvý smart náramok od OnePlus je tu a za málo peňazí ponúka veľa muziky. Zvládne merať srdcový tep, okysličenie krvi a až 12 športových aktivít.

Po viacerých únikoch sa napokon smart náramok od OnePlus stáva realitou. Ide o cenovo dostupné riešenie, ktoré dokáže merať srdcový tep, okysličenie krvi a niekoľko športových aktivít. Dostal farebný 1,1'' AMOLED displej (126 x 294 pixelov) s dotykovým ovládaním, ktorý ponúka desiatky možností prispôsobenia. Náramok zároveň neobsahuje žiadne fyzické tlačidlá. 

Podľa výrobcu je OnePlus Band veľmi pohodlný na nosenie, čo zabezpečuje aj nízka hmotnosť len 22,6 gramov. Je dodávaný v troch farbách - čiernej, námorníckej modrej a oranžovo šedej. Čo sa týka monitorovania aktivít, nájdete tu 12 rôznych cvičebných režimov. Nechýba beh, chôdza, bicyklovanie, plávanie, joga či dokonca kriket. Samozrejmosťou je aj odolnosť voči vode s certifikáciou IP68. Náramok zvládne ponorenie až do hĺbky 50 metrov na 10 minút. 

Z ďalších funkcií vám náramok umožní napríklad ovládať prehrávanie hudby či používať spúšť fotoaparátu. OnePlus síce neuvádza presnú kapacitu batérie, ale hovorí o 14-dňovej výdrži. V praxi by sa však mohla líšiť od toho, aké funkcie budete používať. Dátum uvedenia na trh zatiaľ nie je známy. Cena je stanovená v prepočte na zhruba 27 eur

Zdroj: OnePlus


 

 

Diskusia k článku:

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy12.01.2021 - 12:17 Trvalý odkaz

neviem ci "soudruzi z ciny" neurobili chybu v popise vodeodolnosti :) na jednom mieste 5ATM / IP68 Water Resistance (Povrchové plávanie)
na druhommieste pisu: the band is water resistant up to 50 meters for 10 minutes
a v odkaze na vysvetlenie maju dole napisane toto:. IP68: Data is based on test results using TÜV SÜD based on IEC 60529 with test conditions for submersion in up to 1.5 meters of freshwater for up to 30 minutes. It is not advised to use the product in seawater, at the beach, or the pool. Water and dust resistance may be reduced as device ages. Liquid and dust damage is not covered under warranty.

Celá diskusia 1 príspevok