OnePlus Ace príde 21. apríla. Poznáme jeho dizajn

Už o týždeň spoznáme ďalší prírastok do portfólia smartfónov značky OnePlus. Špekuluje sa, že pôjde o globálny model OnePlus 10R, ktorého uvedenie sa očaáva na indickom trhu 28. apríla.

Na čínskej sieti Weibo aj oficiálnej webovej stránke zverejnila firma OnePlus upútavku na budúcotýždňovú konferenciu, ktorá prebehne 21. apríla. Spoznáme na nej nový model smartfónu OnePlus Ace. Zo zverejnených fotografií tak vieme, že prinesie hranatý dizajn a ponúkne trojicu zadných fotoaparátov. V hornej stene mu nebude chýbať infraport. 

Ak sa očakávania potvrdia a OnePlus Ace sa bude na globálnom trhu volať OnePlus 10R, podľa neoverených informácií prinesie 6,7'' AMOLED displej so 120 Hz frekvenciou, 5 nm čipset Dimensity 8100, až 12 GB RAM, 256 GB úložisko a 5000 mAh batériu s 80 W nabíjaním. Druhá verzia by sa mohla pýšiť 150 W nabíjaním 4500 mAh akumulátora. 

Na fotografovanie poslúži pravdepodobne 50 Mpix hlavný snímač doplnený 8 Mpix širokouhlým a 2 Mpix makro fotoaparátom. Kým však nemáme všetko potvrdené z oficiálnych zdrojov, ostáva to v rovine špekulácií. 

Zdroj: oneplus.com, weibo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu