OnePlus 9 Pro na oficiálnych fotografiách

Pete Lau zverejnil na svojom Twitter účte niekoľko produktových fotografií pripravovaného top modelu novej série OnePlus.

Uvedenie série OnePlus 9 je naplánované na 23. marca a ešte pred oficiálnou premiérou nám firma dávkuje ďalšie a ďalšie podrobnosti. Tentoraz sa spoluzakladateľ značky na sociálnej sieti pochválil elegantným dizajnom OnePlus 9 Pro

Na produktových fotografiách vidno nový model smartfónu so zrkladlovým efektom na zadnej strane. Farebná verzia pravdepodobne ponesie označenie Morning Mist. Potvrdil sa tak dizajn z prvých renderov, ktorý zobrazoval usporiadanie zadných fotoaparátov vyladených pod taktovkou firmy Hasselblad. Pro verzia bude mať o jeden snímač navyše. 

Pred niekoľkými dňami spoločnosť prezradila, že OnePlus 9 ponúkne 50 Mpix ultraširoký fotoaparát od Sony, pričom vďaka vylepšenej technológii šošoviek má objektív znížiť skreslenie záberov z 20 % na 1 %. 

Základný model OnePlus 9 by mal dostať Snapdragon 888 a 48 Mpix fotoaparát. Spomína sa aj reverzné bezdrôtové nabíjanie a výrobca oficiálne potvrdil, že nezabudol ani na nabíjačku v balení.

Zdroj: twitter.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu