OnePlus 9 by mal dostať reverzné bezdrôtové nabíjanie

Internetom kolujú ďalšie informácie o pripravovanej sérii OnePlus, ktorú by sme mohli spoznať už v marci budúceho roka. Spolu by mali byť uvedené tri modely.

Pred mesiacom sme vám ukázali, ako bude zrejme vyzerať OnePlus 9 Pro, dnes tu máme detaily o očakávanej hardvérovej výbave. Podľa zdroja webu 91mobiles.com pribudne v novinke funkcia, ktorá doteraz v smartfónoch OnePlus chýbala, a to reverzné bezdrôtové nabíajnie.

Teda pomocou OnePlus 9 (9 Pro) budete môcť dodať chýbajúcu energiu kompatibilnému zariadeniu, napríklad druhému smartfónu či smart hodinkám. Tešiť sa vraj môžeme na 4500 mAh batériu s 65 W káblovým a 30 W bezdrôtovým nabíjaním. 

Výrobca zrejme vypočul želania fanúšikov rovných displejov a pripravovaná novinka vraj príde bez zaoblenia po stranách obrazovky. Hovorí sa, že obidva modely OnePlus 9 dostanú fotoaparáty s optikou Leica. Základný by mal prísť v kombinácii s 50 Mpix hlavným, 20 Mpix širokouhlým fotoaparátom a 12 Mpix teleobjektívom. Samozrejmosťou bude čipset Snapdragon 888 a Android 11. 

Okrem OnePlus 9 a OnePlus 9 Pro by sme mali v marci 2021 spoznať aj OnePlus 9 Lite so Snapdragonom 865, minimálne 90 Hz AMOLED displejom, podporou rýchleho 65 W nabíjania a cenovkou okolo 600 USD. Cena OnePlus 9 sa odhaduje na približne 800 dolárov.

Zdroj: 91mobiles.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu