OnePlus 9 5G by mal dostať Snapdragon 888 a 48 Mpix fotoaparát

Uvedenie novej série OnePlus sa očakáva na jar budúceho roka, no už dnes sa objavujú prvé uniknuté informácie o výbave a fotografie pripravovaného smartfónu.

Internetom sa šíria rôzne špekulácie o hardvérovej výbave a fotografie prototypov, ktoré však do oficiálneho uvedenia noviniek treba brať s nadhľadom. 

Na zadnej strane, ktorá sa výrazne podobá na nedávno zverejnený render OnePlus 9 Pro, vidno trojicu fotoaparátov. Hovorí sa o 48 Mpix hlavnom a 16 Mpix širokouhlom. Tretí bude pravdepodobne pomocný. Displej by mal disponovať 6,5-palcovou uhlopriečkou, pomerom strán 20:9, Full HD+ rozlíšením a 120 Hz obnovovacou frekvenciou.

Očakáva sa, že v novinke pobeží najnovší čipset od Qualcommu Snapdragon 888, 8 GB operačnú pamäť RAM doplní 128 GB úložisko. Takmer istotou je Android 11 s nadstavbou OxygenOS. O kapacite batérie zatiaľ informácie nemáme. 

Na uniknutých snímkach vidno typický prepínač režimov v pravej bočnej stene, v spodnej stene sa nachádza hybridný slot s gumeným tesnením. 3,5 mm jack na konštrukcii chýba. 

S blížiacim sa termínom uvedenia novej série bude pribúdať viac či menej dôveryhodných informácií, ktoré sa od dnes známych môžu líšiť. 

Zdroj: phonearena.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu