OnePlus 8T prešiel testom odolnosti

YouTube kanál JerryRigEverything zrejme netreba veľmi predstavovať. Zack, ktorý testuje telefóny nožom, silou aj ohňom, sa tentoraz pozrel na horúcu novinku od OnePlus.

V pätminútovom videu sa Zacka Nelson, ktorý stojí za kanálom JerryRigEverything, skúšal, koľko toho OnePlus 8T (základné info) vydrží. Začal pri rezaní ostrým predmetom do ochrannej fólie, pokračoval skúškou odolnosti displeja, škriabaním po konštrukcii a skončil násilným ohýbaním telefónu. 

Ako vždy nalepil na displej telefónu pásik so stupnicou tvrdosti nástroja, ktorý pri teste použil. Poškriabanie na úrovni 6 a 7 patrí k lepšiemu priemeru. Zistil, že konštrukcia a bočné tlačidlá sú kovové, ale mriežka reproduktoru je plastová.

Problémy mal pri pokuse skenovať odtlačok prsta. Skener umiestnený pod displejom nereagoval tak, ako by sme od prémiového modelu očakávali. A to napriek tomu, že sklo na tomto mieste nebolo poškodené. 

OnePlus 8T nemá v oficiálnych špecifikáciách certifikovanú odolnosť s IP ratingom, ale gumené tesnenie v šuplíku pre nanoSIM kartu naznačuje, že mierne ošplechnutie vodou by nemuselo byť problém. 

Telefón výborne zvládol snahu o zlomenie konštrukcie ohýbaním. Zackovi sa ho ohnúť ani nijak výrazne poškodiť telo smartfónu nepodarilo. 

Zdroj: youtube.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu