OnePlus 8 a 8 Pro dostávajú funkcie OxygenOS 11 cez Developer Preview program

S príchodom Androidu 11 dostanú vybrané modely OnePlus nové funkcie. Čakať môžete prepracovaný vizuál niekoľkých aplikácií, živé pozadie, možnosť Group v režime Zen či ďalšie novinky.

Firma OnePlus vydáva tretiu preview verziu OxygenOS 11, ktorú si ešte pred oficiálnym vydaním môžu vyskúšať všetci členovia developer programu. Vďaka tomu vidíme novinky, ktoré operačný systém prinesie. Preview verzia sa týka modelov OnePlus 8 a 8 Pro. Pribudne najmä optimalizovaný tmavý režim a nový dizajn, vrátane písma OnePlus Sans. 

Používatelia sa môžu tešiť na prepracovaný vizuál aplikácií Weather, Launcher, Gallery a Notes. Čakať môžete nové rozloženie prvkov pre pohodlnejšie ovládanie jednou rukou, 11 nových štýlov hodín či živé pozadie, ktoré sa mení podľa dennej doby. Novinkou budú aj tri témy a funkcia Group, s ktorou môžete využívať režim Zen v kooperácii so svojimi priateľmi. 

Fanúšikov pekných spomienok poteší vynovená Galéria, ktorá automaticky vytvorí týždenný príbeh z fotiek a videí. Keďže preview aktualizácia nie je finálnou verziou softvéru, spájajú sa s ňou technické problémy. Niektoré aplikácie tretích strán nemusia fungovať správne a objaviť sa môžu aj problémy so stabilitou systému.

Zdroj: OnePlus


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu