OnePlus 12 na prvých renderoch. Prinesie vraj viacero vylepšení

Pripravovaná novinka bude zrejme uvedená až o niekoľko mesiacov, no už sa objavujú prvé rendery s dizajnom aj informácie o očakávanej výbave.

Podľa webu smartprix.com, ktorý spolupracuje s tipérom OnLekas, príde nový top model OnePlus 12 koncom tohto roka. Rendery boli vytvorené na základe skutočných obrázkov prototypu testovacej jednotky.

Na zverejnených obrázkoch vidno periskopický teleobjektív, ktorý by mal nahradiť tradičný približovací fotoaparát. Celkový dizajn fotomodulu vychádza z predchodcu OnePlus 11, zmenu vidno v umiestnení LED blesku.

Pohľad na prednú stranu pripravovanej novinky naznačuje zmenu miesta pre selfie kameru, tentoraz ju vidno v strede obrazovky, nie na jej ľavej strane. Špekuluje sa, že OnePlus 12 dostane 6,7-palcový jemne zaoblený 2K AMOLED displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, zatiaľ nepredstavený čipset Snapdragon 8 Gen 3, až 16 GB RAM a foto zostavu bude tvoriť 50 Mpix hlavný fotoaparát, 64 Mpix periskopický teleobjektív a 50 Mpix širokouhlý fotoaparát.

Batéria zrejme príde opäť s 5000 mAh kapacitou a mohla by podporovať 150 W káblové a 50 W bezdrôtové nabíjanie.

Spoločnosť OnePlus zatiaľ žiadne informácie k uvedeniu modelu s číslom 12 nevydala, no pred premiérou nových produktov zvykne prezradiť pár detailov. Počkáme si.

Zdroj: smartprix.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu