OnePlus 11: unikli obrázky aj špecifikácie

Oficiálny dátum uvedenia zatiaľ nepoznáme, no o pripravovanej vlajkovej lodi už vieme takmer všetko.

Tak ako sa už stalo tradíciou, ešte pred oficiálnym uvedením nového smartfónu OnePlus o ňom prenikli na verejnosť všetky podstatné informácie. Už poznáme dizajn i základné špecifikácie. 

Web gadgetgang.com v spolupráci so známym leakerom z Twitteru @OnLeaks zverejnil fotografie, na ktorých má byť pripravovaný top model OnePlus 11. Na zadnej strane vidno výrazný prvok - okrúhly foto modul s trojicou fotoaparátov, LED diódou a logom Hasselblad. Čo potvrdzuje opätovnú spoluprácu so známou firmou.

V pravej bočnej stene nechýba obľúbený prepínač zvukových režimov. Podľa uniknutých parametrov by OnePlus 11 mal dostať 6,7-palcový AMOLED displej s QHD+ rozlíšením, nový čipset Snapdragon 8 Gen 2, až 16 GB operačnú pamäť RAM a 5000 mAh batériu. Trojicu zadných kamier vraj bude tvoriť 50 Mpix hlavný, 48 Mpix širokouhlý fotoaparát a 32 Mpix teleobjektív. Predná kamera by mala ponúknuť 16 Mpix rozlíšenie. 

Na výber vraj budú dve farebné verzie -  Forest Emerald a Volcanic Black. Očakáva sa, že OnePlus 11 bude mať premiéru začiatkom roka 2023. Kým príde k oficiálnemu uvedeniu, zrejme spoznáme viac detailov.

Zdroj: gadgetgang.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu