OnePlus 11 prinesie obrazové snímače Sony, LTPO 3.0 displej a 100 W nabíjanie

Onedlho spoznáme ďalší top model obľúbenej značky, ktorý ponúkne výkonný hardvér, kvalitné fotoaparáty a batériu s rýchlym nabíjaním.

Už zajtra, 4. januára, bude mť na čínskom trhu premiéru pripravovaný top model OnePlus 11. Jeho globálne premiéra prebehne o mesiac neskôr, 7. februára. Už pred oficiálnym uvedením výrobca prezradil dizajn novinky aj kľúčovú výbavu. 

OnePlus 11 príde s najnovším čipsetom Snapdragon 8 Gen 2 a rýchlymi pamäťami. Maximom bude 16 GB LPDDR5X RAM a 512 GB úložisko UFS 4.0. Samozrejmosťou bude Android 13 s používateľskou nadstavbou ColorOS 13. Globálny model dostane prostredie OxygenOS. Na 6,7'' Super AMOLED displeji s technológiou LTPO 3.0 bude použité 2K+ rozlíšenie 1440 x 3216 bodov a adatívna obnovovacia frekvencia od 1 Hz do 120 Hz. 

Výrobca prezradil vic informácií o použitých snímačoch pri zadnom fotoaparáte. Tie budú opäť vyvíjané v spolupráci s firmou Hasselblad. Hlavný senzor Sony IMX890 s 50 Mpix rozlíšením doplní 48 Mpix IMX 581 za širokouhlým objektívom, ktorý poslúži aj na makro zábery.

V promo materiáloch kladie OnePlus dôraz na 32 Mpix portrétový teleobjektív so snímačom IMX709. Softvér bude vybavený vlastným algoritmom 3A, umelou inteligenciou a kalibráciou efektov pre rozostrenie od Hasselblad. 

Chýbať nebudú stereo reproduktory s podporou Dolby Atmos. Okrem nového smartfónu spoznáme aj druhú generáciu úplne bezdrôtových slúchadiel OnePlus Buds Pro2

Zdroj: weibo.com/OnePlus
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu